Søk og bestill reise

search
LEGOLAND® Campinghytter
» Våre reisemål » Danmark » Jylland » LEGOLAND® Campinghytter

LEGOLAND® Campinghytter i Danmark

Et land for hele familien!

LEGOLAND® Campinghytter i Danmark

Opplev fart, action og spenning! LEGOLAND er et land for både store og små, og er fylt med mer enn 58 millioner LEGO® klosser og 50 attraksjoner.

* LEGO®NINJAGO®World* Her settes ninjaferdighetene dine på prøve. Styrke, fleksibilitet og balanse er viktig for å kunne hjelpe ninjaene med å bekjempe The Great Devourer. Her er det aktiviteter både utendørs- og innendørs for hele familien.

Polar Land Et helt nytt land der polene møtes, hvor du kan dra på en polarekspedisjon i et rasende tempo eller nyte naturen i fred og ro. Polar Land er noe for alle modige polarforskere. Opplev den største attraksjonen Legoland noensinne har bygget, Polar X-plorer, med et fritt fall på 5 meter! Hvis du er kald etter oppdagelsesturen, kan du spise så mye du vil i den nye restauranten Polar Pizza & Pasta mens du underholder deg selv ved å se på parkens nye attraksjon: en hel koloni av spretne pingviner. Ikke gå glipp av Polar Pilot School, hvor du kan bli en fullverdig testpilot.

Star Wars Område med sju scener fra de seks filmene. 420 m2 som er dekket av 2 000 forskjellige Star Wars figurer. Alle figurer og skip er blitt bygd med hjelp av 1,5 millioner store legoklosser. Noen av modellene er opptil to meter høye og beveger seg.

Miniland - den store verden i miniformat. Berømte bygninger, hovedsteder, små landsbyer og spennende miljøer fra det virkelige liv, bygd i en skala fra 1:20 til 1:40. Alt i alt er det mer enn 20 millioner LEGO-klosser. Små tog, biler og flymaskiner kjører i disse omgivelsene. Kennedy Space Center betraktes i fin miniatyr i LEGO klosser.

DUPLO® LAND er for de minste. Et fargerikt lekeland med aktiviteter med de litt større klossene.

LEGOREDO® TOWN Tradisjonsrik westernby med tøffe revolvermenn, gullgravere og indianere. Du får en vill tur med LEGO® Canoe, og vasker frem gull i LEGOLDMINE®

Statoil Trafikkskole Barn mellom 7 og 13 år lærer seg trafikkreglene og tar førerkortet i en elektrisk bil.

LEGO® CITY med Falck Fire Brigade Når startsignalet lyder, skal alle til pumpene for å få brannbilen raskt til brannen og sprute masse vann på flammene

LEGO Mindstorms Robotics Center Her bygger og programmerer du din egen robot med moderne teknikk og LEGO-klosser.

Knights’ Kingdom I den store middelalderborgen venter Dragon, som kjører modige barn og voksne inn i en middelalderverden fylt med eventyr og mystikk. Deretter avsluttes turen med en svimlende rutsjebane i 40 km i timen.

Vikings River Splash Den ville vannrutsjebanen sender familien ut på en tur full av action om bord i et stort vikingskip. Opp i 8 meters høyde og så i full fart ned igjen mot fossen.

Atlantis Sammen med 230 000 legoklosser går turen til havets bunn forbi spennende akvarier med unike sjøhester, mens LEGO-dykkere høyt over hodene våre svømmer mot neste rom der Atlantis venter. Vel inne i Ocean Akvarium med 530.000 liter vann er veien til den forsvunne byen blitt oppdaget av dykkerne som nå undersøker gamle ruiner og leter etter den forsvunne skatten. Men Atlantis voktes av levende haier. Og i en gjennomsiktig tunnel kan du se de imponerende dyrene svømme over hodet ditt.

Piratfesten fortsetter I Pirate Lagoon finnes det litervis med morsomme opplevelser – også for landkrabber. I Pirate Splash Battle kan barn og barnslige sjeler gi seg ut på havet og kjøre så det fyker, som herdete sjørøvere. Her kan du også oppleve Pirate Waterfalls - et vaskeekte vannlekeland for små og store sjørøvere med rutsjekanoer og morsomme vannkanoner. I Pirate Water Falls vet man aldri hva som venter rundt hjørnet. Men én ting er sikkert: man blir våt, så ikke glem badetøyet!

Reis på sjørøverutflukt med Rockin’ Tug hvis du tør. Klatre om bord på Rockin’ Tug, et blodrødt sjørøverskip, som får til og med den mest sjøvante piraten til å skrike og le når det krenger og gynger. Like ved Miniland skjuler det seg enda en nyhet: prøv en magekilende lufttur, der til og med de minste kan nyte utsikten over en verden av LEGO® klosser fra en skyhøy glede i barnestørrelse.

Byggmester Bob og hans venner i 4D Opplev de morsomme firedimensjonelle effektene – figurene klatrer nesten ut av filmlerretet, og du kan selv kjenne vær og vind og litt av alt mulig. Vil Bob og hans tapre byggervenner greie å bli ferdige med den store, spektakulære rutsjesklien? Kanskje. Men han trenger nok sikkert din hjelp!

Pirate Splash Battle Ta med deg hele familien på et sjøslag i Pirate Splash Battle. Det er plass til opptil 8 personer i et fargerikt sjørøverskip, der hver har sin egen vannkanon. Fartøyet legger ut på en eventyrlig reise blant skumle LEGO® pirater og skrikende pappegøyer forbi et skipsvrak og en hemmelighetsfull øy med skatter. Vær beredt ved vannkanonen, fordi snart dukker det opp morsomme utfordringer, og da gjelder det å være treffsikker. Andre piratskip kan også angripe under den 5 minutter lange reisen.

Pirate Water Falls Ikke glem å ta med deg badetøy, for her venter det en herlig oase med brusende fosser og interaktive leker. Fra det store LEGO® sjørøverskipet fosser du ned i en av seks vannrutsjebaner. Eller ta sats på en 8 meter lang glidebane og land på bena, magen eller ryggen. Se opp for store sjørøvertønner med vann, som nå og da renner over. Pirate Mini Water Falls er en liten oase for de yngste barna, med tryggere aktiviteter.

Pirate Skipper School Bli kaptein på ditt eget fjernstyrte piratskip. Ta et solid grep om roret, og styr ditt skip. Vannkanonene har nok vann til å bekjempe de andre skipene her på skolen eller de store skutene i Pirate Splash Battle.

Vi tilbyr masser av bra steder å overnatte på ved reiser til LEGOLAND® ved Billund.

Vi har bra hotell i Billund, der LEGOLAND® ligger. Og prisgunstige kroer fra Dansk Kroferie, barnevennlige campinghytter og fine ferieleiligheter i passende avstand fra parken.