Søk og bestill reise

search
 1.  
  * * *
  Nær Sparkassen-Arena

  Beskrivelse av hotell: Hotel Wiking i

  Velger du Hotel Wiking som overnattingssted i Kiel, er du mindre enn en 10 minutters spasertur unna Propsteikirche St. Nikolaus og Sparkassen-Arena. Dette hotellet ligger 1,6 mi (2,6 km) unna Ostseekai Cruise Terminal og 4,1 mi (6,6 km) unna Kiel-kanalen. Føl deg som hjemme i et av de 42 gjesterommene. Rommene har egen balkong. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Badene har dusj. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

  Propsteikirche St. Nikolaus - 0,8 km
  Sparkassen-Arena - 0,8 km
  Sophienhof - 0,8 km
  Kiel rådhus - 1 km
  Kiel kommunale galleri for samtidskunst - 1 km
  Kiel operahus - 1 km
  Brasserie Madeira - 1 km
  Kiel Ferry Terminal - 1,2 km
  Holstenstraße - 1,3 km
  Schwedenkai Ferry Terminal - 1,4 km
  Kieler Förde - 1,4 km
  Kieler Brauerei - 1,4 km
  St. Nikolai-kirken - 1,4 km
  Kiel gamle markedsplass - 1,5 km
  By og maritimt museum - 1,6 km

  Den foretrukne flyplassen for Hotel Wiking er Hamburg flyplass (HAM) - 88,9 km

  Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Som gjest på Hotel Wiking kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Tyskland. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 3 stjerner.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 10 per person
  • Kjæledyravgift: 5 EUR per kjæledyr, per natt
  • Avgift for ekstraseng: 25 EUR per natt

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C.
  • Personlig verneutstyr, inkludert masker og hansker, vil være tilgjengelig for gjester.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; gjestene får håndsprit.

  Adresse

  Schützenwall 1-3 24114 Kiel SH GPS: N 54.320 E 10.122