Sommer

Sommeren 2024 er rett rundt hjørnet, og det er på tide å planlegge din neste uforglemmelige reise. Med sol på himmelen og varme dager i vente er det den perfekte tiden for å utforske nye reisemål, skape minner og gjenoppdage verden.

Her finner du en fantastisk samling av populære reisemål. Bestill dem som de er, eller tilpass dem slik at de passer deg perfekt.

Oppdag verden på en ny måte!

Sommer

Vi har sommerferier som passer for alle!

Sørg for at du får den ferien du ønsker deg, og bestill utenlandsreisen i sommer. Den ultimate sommerferien varierer avhengig av hvem du spør. For noen er det en ferie med sol, varme og bading i klart vann, for andre er det en weekendtur til en storby.

Hos oss kan du finne sommerferier til nesten hvor som helst i verden, fra middelhavsdestinasjoner som Spania, Hellas, Kroatia og Italia til storbyer som New York og Bangkok.

Uansett hva du er ute etter, finner du sommerferien din her, vi har reiser for alle. Hos oss finner du alt fra sommerreiser med All Inclusive, billige sommerreiser, last minute-reiser, hoteller med tilgang til basseng, hoteller i nærheten av sportsaktiviteter og mye mer. Når du reiser med oss, har du friheten til å reise som du vil, slik at du kan skape en ferie som oppfyller alle dine forventninger. Velg om du vil kjøre selv på bilferie eller om du vil fly til destinasjonen og deretter leie bil. Bo på hotell, leilighetshotell eller leie eget hus med basseng. Med Sembo kan du enkelt organisere reisen din. Nøyaktig slik du vil ha den.

Bygg din egen reise

Hos oss kan du bygge din drømmereise slik den passer deg - enten du velger å kjøre selv eller fly og bestille ett eller flere hoteller eller feriehus.

Velkommen til å bestille reisen din hos oss på Sembo!

Reiser utenfor boksen - Italia

Reiser utenfor boksen i Kroatia

Reiser utenfor boksen - Hellas

Reiser utenfor boksen i Spania

Reiser utenfor boksen - Frankrike

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger