Reiser utenfor boksen

Vi i Sembo ønsker å gjøre det mulig for deg å dra på den reisen du alltid har drømt om. Vi vil at du skal våge å bestille den reisen som har vært for komplisert å planlegge, eller den reisen som er helt utenom det vanlige.

Visste du at vi er det eneste reisebyrået i verden som tilbyr et reiseplanleggingsverktøy som gjør det enkelt å sette sammen og bestille selv de mest kompliserte reiser?

Ta en ferie utenom det vanlige og la deg inspirere av våre reiser utenfor boksen!

Reiser utenfor boksen

Det skal være enkelt å reise utenfor boksen

En uke på Mallorca eller noen dager i Berlin? Det ligger en viss ro i å dra på en reise som føles enkel eller velkjent. Men så kommer den følelsen snikende.... at du skulle ønske du hadde prøvd noe annet, reist på en annen måte eller oppdaget noe nytt!

Det er her Sembos reiser utenfor boksen kommer inn i bildet. Å reise utenfor boksen handler om å våge å gjøre det som tidligere har virket umulig eller vanskelig å planlegge. Det kan være å utforske flere steder på én reise, eller å reise på en helt ny måte som du aldri har tenkt på før.

Bestill en av våre spennende kombinasjonsferier som er så mye mer enn bare to destinasjoner, eller la deg inspirere og sett sammen din egen. Det blir ikke enklere enn med Sembo!

Sett i media

Reiser utenfor boksen i Europa

Reiser utenfor boksen - resten av verden

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger