Sembo - Reiser på en ny måte

Sembo er det eneste reisebyrået i verden der du kan bygge og bestille hele reisen din, fra start til slutt, akkurat som proffene.

Hos oss kan du enkelt sette sammen alle slags ferier: sommerferien, storbyferien, bilferien eller reisen som er helt utenfor boksen. Bare fantasien setter grenser for din neste ferie!

Sembo - Reiser på en ny måte

Nå er det enkelt å planlegge avanserte reiser

Hos Sembo kan du enkelt bygge og bestille alle deler av reisen din i ett og samme verktøy, helt på egen hånd! Du kan også la deg inspirere av våre ferdige reiseforslag og bestille dem som de er eller justere dem etter dine ønsker. Vil du heller få hjelp til å planlegge drømmeferien og få en skreddersydd reiserute? Vi har nå lansert vår nye AI-reiseassistent Amelia, som gir deg gratis forslag til din neste reise!

Alt-i-ett-reiseplanleggeren

Tre netter i Roma, to netter i Venezia og én natt i Milano? Lett som en plett med Sembo. Med vår alt-i-ett-reiseplanlegger bestiller du alle elementene i drømmereisen (transport, overnatting og aktiviteter) på én gang. Mulighetene er uendelige!

Amelia, vår digitale reiseassistent

Se videoen og oppdag, hvor enkelt det er å få hjelp av Amelia, vår digitale reiseassistent. Amelia gir deg et skreddersydd forslag til reisen du ønsker deg. Du kan selvfølgelig justere reiseruten etter dine preferanser før du bestiller.

Har du også lyst til å teste Amelias ferdigheter? Du finner henne nederst på siden.

Bestill hele drømmereisen din
article-image
Finn den billigste prisen
Se hvordan du finner de beste prisene hvis du er fleksibel
article-image
Del og planlegg med andre
Med Sembos reiseverktøy kan du dele og planlegge din bygde reise med andre.
article-image
Guide: Bygg og bestill din drømmeferie
Denne guiden viser deg hvordan du enkelt bygger og bestiller hele reisen din med Sembo.
Reiser utenfor boksen
article-image
Reiser utenfor boksen
Vi i Sembo ønsker å gjøre det mulig for deg å dra på den reisen du alltid har drømt om. Vi vil at du skal våge å bestille den reisen som har vært for komplisert å planlegge, eller den reisen som er helt utenom det vanlige.
article-image
Bilferie gjennom Frankrike: Fantastiske landsbyer, vingårder og riviera
Utforsk de tre store vinregionene Provence, Alsace og Burgund. Kombiner kultur, natur og strand og opplev det beste Frankrike har å by på.
article-image
Topp 10 weekend-kombinasjoner i Europa
De beste tipsene fra Sembos reiseekspert, Marco Edin. Det er så mye å se og gjøre i verden og ikke nok tid til alt. Men ved å besøke mer enn en destinasjon på samme tur, får du litt mer ut av hver tur enn du ellers ville fått.
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger