ABBA Voyage London

Opplev fantastiske London og kombiner reisen med ABBA Voyage - et spektakulært show med banebrytende teknologi. ABBA-avatarene står på scenen med noen av de mest elskede sangene som noensinne er skrevet, i en fantastisk, spesialbygd arena. En utrolig opplevelse for alle oss som elsker ABBA.

ABBA Voyage London

Opplev ABBA Voyage i London

ABBA Voyage i London er en spektakulær og banebrytende konsertopplevelse som vekker ABBAs tidløse musikk til live på en helt ny måte. Opplev de ikoniske svenske popstjernene som aldri før i en nyskapende digital ABBA konsert som kombinerer liveopptredener med banebrytende teknologi.

ABBA Arena

Showet vil finne sted i den spesialbygde ABBA Arena i Queen Elizabeth Olympic Park i London. Denne moderne og imponerende arenaen er designet for å levere en uovertruffen visuell og lydmessig opplevelse som virkelig får ABBAs musikk til å skinne.

Den digitale konserten

ABBA show London presenterer digitale avatarer av Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid, skapt ved hjelp av banebrytende teknologi. Disse "ABBA-tarene" har blitt til gjennom et tett samarbeid mellom gruppen og et team av spesialister som har jobbet for å fange bandets energi og karisma. Forestillingen er en fascinerende reise gjennom ABBAs største hits, akkompagnert av et liveband, fantastiske lyseffekter og en fantastisk scenografi.

De største ABBA-hitsene

Konserten inneholder en rekke av ABBAs mest elskede sanger, deriblant "Dancing Queen", "Mamma Mia" "Mamma Mia", "Waterloo" "Waterloo" og mange flere. Hver sang er koreografert og iscenesatt med en unik visuell fortelling som gjør hver forestilling til en magisk opplevelse.

Praktisk informasjon

  • Sted: ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, London.
  • Varighet: Ca. 90 minutter uten pause.
  • Transport: Hvis du kjøper billett gjennom Sembo, får du en unik opplevelse også på transporten til arenaen. Du blir hentet i en spesiell ABBA Voyage-buss, og festen starter på bussen. Du kan hoppe over køen når du ankommer Arenaen.
  • Billetter: Billetter kan kjøpes direkte fra Sembo når du bestiller oppholdet ditt i London. Velg mellom sitteplasser eller billetter der du har tilgang til dansegulvet. Husk å bestille i god tid, da showet er svært populært.

Planlegg besøket ditt til ABBA Voyage show i London

Gjør ABBA Voyage-opplevelsen din enda mer spesiell ved å utforske London. Kombiner konserten med besøk til noen av byens ikoniske severdigheter, som Tower of London, British Museum og Buckingham Palace. London byr også på shopping i verdensklasse, deilige restauranter og sjarmerende teatre.

Bygg og bestill din reise til ABBA Voyage med Sembo

Gjør deg klar for en uforglemmelig kveld med musikk, magi og nostalgi med ABBA Voyage i London. Bestill oppholdet ditt inkludert fly og billetter, og ta steget inn i en verden der fortiden møter fremtiden i en feiring av en av popmusikkens største legender.

Luksus: London inkl. fly, hotell, ABBA Voyage Show og Royal High Tea i Kensington Palace Gardens.

London inkl. hotell, fly og opplevelser

Tilpass reisen din slik at den passer deg! Du kan endre flyplass, legge til ekstra netter, bytte hotell eller legge til aktiviteter

Populære hoteller

Inspirasjon, tips og informasjon om London
London: Hva du kan gjøre i London
20+ opplevelser du ikke må gå glipp av i London
De beste måtene å komme til London fra flyplassen
De raskeste og billigste måtene å komme seg til sentrum på.
Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger