1 / 99

Hotel Esplanade Zagreb

Zagreb, Kroatia

Om hotellet

Hotel Esplanade Zagreb ligger i hjertet av Zagreb med Botanisk hage like rundt hjørnet og 4 minutters gange fra King Tomislav-plassen. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Kunstpaviljong og 0,4 mi (0,6 km) unna Moderne galleri. Føl deg som hjemme i et av de 208 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en smart-TV med parabol-TV. Badene har kombinert dusj/badekar, regndusjhode og designertoalettartikler. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Botanisk hage - 0,2 km
King Tomislav-plassen - 0,4 km
Kunstpaviljong - 0,4 km
Statsarkivene - 0,5 km
Strossmayer Square - 0,5 km
Moderne galleri - 0,6 km
Zrinjevac - 0,6 km
Marulic-plassen - 0,6 km
Strossmayer-galleriet for de gamle mestere - 0,6 km
Croatian Academy of Sciences and Arts - 0,6 km
Galerija Nova - 0,7 km
Arkeologisk museum - 0,7 km
Etnografisk museum - 0,7 km
Zagreb Youth Theatre - 0,8 km
Branimir Centar - 0,8 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Esplanade Zagreb er Zagreb (ZAG) - 16 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og limousin-/privatbiltjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys i ukedagene mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.59 per person, per natt for voksne, EUR 0.80, per natt for gjester som er mellom 12–17 år. Avgiften gjelder ikke barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 195 per person
  • Avgift for betjent parkering: 30 EUR per dag
  • Kjæledyravgift: EUR 45 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Esplanade Zagreb

Adresse

Hotel Esplanade Zagreb

Zagreb, Kroatia

N 45.80566 E 15.97588

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger