1 / 81

Sheraton Zagreb Hotel

Zagreb, Kroatia

Om hotellet

Sheraton Zagreb Hotel ligger i hjertet av Zagreb med Branimir Centar like rundt hjørnet og 3 minutters gange fra POGON - Zagreb Center for Independent Culture and Youth. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 0,6 mi (0,9 km) unna Mestrovic-paviljongen og 0,6 mi (1 km) unna Plassen over ofrene for fascismen. Føl deg som hjemme i et av de 306 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Branimir Centar - 0,2 km
POGON - Zagreb Center for Independent Culture and Youth - 0,2 km
Plassen over ofrene for fascismen - 0,4 km
Mestrovic-paviljongen - 0,4 km
Kunstpaviljong - 0,5 km
King Tomislav-plassen - 0,5 km
Strossmayer Square - 0,5 km
Strossmayer-galleriet for de gamle mestere - 0,6 km
Zrinjevac - 0,6 km
Croatian Academy of Sciences and Arts - 0,6 km
Moderne galleri - 0,7 km
Arkeologisk museum - 0,9 km
Salata Sport and Recreation Center - 0,9 km
Ban Jelacic-plassen - 0,9 km
Galerija Nova - 1 km

Den foretrukne flyplassen for Sheraton Zagreb Hotel er Zagreb (ZAG) - 16,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og hurtiginnsjekking. Planlegger du en event i Zagreb? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1000 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter å ha dratt nytte av noe av det som tilbys på stedet, som et helsestudio og et innendørsbasseng, er kasinoet en perfekt avrundning på dagen. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og gavebutikk/kiosk. Smak på internasjonale retter på Fontana Restaurant, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 21 per person
  • Pris for selvbetjent parkering under tak: 20 EUR per dag (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Kjæledyravgift: EUR 30 per kjæledyr, per dag
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: EUR 10 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Gebyr ved sen utsjekking: EUR 10 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 30.00 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 22.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Sheraton Zagreb Hotel

Adresse

Sheraton Zagreb Hotel

Zagreb, Kroatia

N 45.80772 E 15.984368

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger