1 / 87

Nääs Fabriker Hotell och Restaurang

Gøteborg, Sverige

Om hotellet

I Tollered ligger Nääs Fabriker Hotell och Restaurang plassert i gamlebyen og kun 15 minutter unna Nääs slott og Öijareds golfklubb med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 20,2 mi (32,5 km) unna Liseberg fornøyelsespark og 19,3 mi (31 km) unna Nya Ullevi stadion. Føl deg som hjemme i et av de 81 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nääs slott - 3,4 km
Öijareds golfklubb - 7,3 km
Nolhaga herregård - 16,7 km
Östra sjukhuset - 27,2 km
Delsjon - 29,9 km
Nya Ullevi stadion - 31 km
Göteborg utsiktspunkt - 31,3 km
Göteborgsutkiken - 31,3 km
Valhallabadet - 31,4 km
Trädgårdsföreningen - 31,4 km
Scandinavium - 31,5 km
Svenska Mässan - 31,5 km
Palmhuset - 31,5 km
Gamla Ullevi stadion - 31,6 km
Göteborg Opera - 31,6 km

Den foretrukne flyplassen for Nääs Fabriker Hotell och Restaurang er Göteborg (GOT-Landvetter) - 25,7 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Tollered? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 100 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Ta deg et bad i et av stedets 2 spabad eller nyt andre rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), et spillrom og frisørsalong. Spis lunsj, middag eller brunsj i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Sverige. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 4 stars.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Avgift for bruk av basseng: SEK 195 per person per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for barneseng (babyseng): 75.0 SEK per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Nääs Fabriker Hotell och Restaurang

Adresse

Nääs Fabriker Hotell och Restaurang

Tollered, Sverige

N 57.81917 E 12.41808

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger