1 / 55

Om hotellet

The Red Boat ligger sentralt til i Stockholm. Bor du her, vil du ha kun 4 minutter å kjøre til Stockholms stadshus og 10 minutter til Avicii Arena. Dette hotellet ligger 0,7 mi (1,2 km) unna Stockholms kongelige palass og 1,4 mi (2,3 km) unna Stockholm Vikingterminal. Føl deg som hjemme i et av de 36 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Rommene har safe og rengjøring tilbys én gang per opphold. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mariatorget - 0,7 km
Stortorget - 1 km
Södra Teatern - 1 km
Nobelmuseet - 1 km
Mosebacke torg - 1 km
Riddarholmen - 1 km
Storkyrkan - 1,1 km
Medborgarplatsen - 1,1 km
Stockholms kongelige palass - 1,2 km
Tantolunden - 1,3 km
Drottninggatan - 1,4 km
Middelaldermuseum Stockholm - 1,4 km
Den svenske fotografimuseet - 1,5 km
Kungsträdgården - 1,7 km
Gallerian - 1,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Stockholm (BMA-Bromma) - 9,4 km
Arlanda flyplass (ARN) - 44,1 km

Foretrukket flyplass for The Red Boat er Arlanda flyplass (ARN).

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Som gjest på The Red Boat kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. SEK 105 for voksne og SEK 80 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over The Red Boat

Adresse

The Red Boat

Stockholm, Sverige

N 59.32132 E 18.06113

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger