1 / 30

Om hotellet

Underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt kaffetrakter/tekoker og blendingsgardiner/gardiner. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys begrenset parkering på stedet. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et innendørsbasseng, et dampbad og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av Tourism NI.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over City Hotel Derry

Adresse

City Hotel Derry

Londonderry, Storbritannia

N 54.999252 E -7.319905

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger