1 / 44

Rock Noir Hôtel & Spa

Serre Chevalier, Frankrike

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og heis. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv med kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger på stedet. Dette hotellet tilbyr gjestene ski-in/ski-out, og både et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet i middelhavsstil har dessuten wi-fi (inkludert) og skioppbevaring. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Rock Noir Hôtel & Spa

Adresse

Rock Noir Hôtel & Spa

La Salle-les-Alpes, Frankrike

N 44.943171 E 6.565049

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger