1 / 71

Om hotellet

Velger du The Splash Koh Chang i Ko Chang som overnattingssted, bor du på stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Klong Prao-stranden og Ko Chang medisinsk klinikk internasjonal. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 5,9 mi (9,4 km) unna White Sand Beach og 0,2 mi (0,3 km) unna Mu Ko Chang nasjonalpark. Føl deg som hjemme i et av de 85 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og badekåper. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ko Chang medisinsk klinikk internasjonal - 0,1 km
Mu Ko Chang nasjonalpark - 0,3 km
Kai Be-stranden - 1,9 km
Klong Prao-stranden - 4,1 km
Klong Plu-fossen - 4,5 km
Ensomhetens strand - 4,9 km
Ko Yuak - 4 km
Bailan-bukten - 5,6 km
Pearl Beach - 6,7 km
Bailan-stranden - 6,7 km
Bangbao sykehus - 9,3 km
White Sand Beach - 9,4 km
Bang Bao-bryggen - 9,6 km
Bangbao-stranden - 10,3 km
Chao Por Koh Chang-helligdommen - 14,4 km

Nærmeste store flyplass er Trat (TDX) - 51,8 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og en vannsklie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og tur-/billettassistanse. Kom og spis lunsj eller middag på The S Bites, en restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. THB 500 for voksne og THB 250 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 1450 THB per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 4 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Splash Koh Chang

Adresse

The Splash Koh Chang

Ko Chang, Thailand

N 12.039361 E 102.295716

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger