1 / 51

Scandic Hamar

Hamar, Norge

Om hotellet

Velger du Scandic Hamar som overnattingssted i Hamar, vil du ha 5 minutter å gå til Briskeby gressbane og 6 minutter til CC Hamar. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Viking Ship Sports Arena og 0,3 mi (0,5 km) unna Norwegian Railway Museum. Føl deg som hjemme i et av de 302 gjesterommene. Rommet har seng med overmadrass. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Briskeby gressbane - 0,4 km
CC Hamar - 0,5 km
Viking Ship Sports Arena - 0,6 km
Norwegian Railway Museum - 0,6 km
Høgskolen i Innlandet - 0,8 km
Hamar Olympiahall - 0,8 km
Hedmark kunstsenter - 0,8 km
Hamarregionen turistkontor - 0,9 km
Torggata - 1 km
Sykehuset Innlandet HF - 1,1 km
Vikingskipet - 1,1 km
Galleri EKG - 1,3 km
Kirsten Flagstad Museum - 1,3 km
Hamar Domkirke - 1,3 km
Ankerskogen svømmehall - 1,9 km

Den foretrukne flyplassen for Scandic Hamar er Gardermoen flyplass (OSL) - 88,5 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og heis. Planlegger du en event i Hamar? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 4500 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), skioppbevaring og tur-/billettassistanse. Som gjest på Scandic Hamar kan du innta et måltid på Nordic Bistro eller stikke innom dagligvarebutikken/storkiosken. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Inkludert frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.00 i helgene. Dette overnattingsstedet er stengt på julaften (24. desember) og på første juledag (25. desember).
  • Parkering mot betaling i nærheten: NOK 110 per dag (100 meter unna)
  • Kjæledyravgift: NOK 200 per overnattingsenhet, per dag
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Scandic Hamar

Adresse

Scandic Hamar

Hamar, Norge

N 60.79683 E 11.08797

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger