1 / 100

Agriturismo Sweet Cottage

Grosseto, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et spabad, et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette bed & breakfast-hotellet i middelhavsstil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette bed & breakfast-hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Agriturismo Sweet Cottage

Adresse

Agriturismo Sweet Cottage

Grosseto, Italia

N 42.72982 E 10.9971

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger