1 / 13

Park Hotel Frederikshavn

Frederikshavn, Danmark

- Komfortable, luksuriøse rom. - Byr på 1 glass vin ved ankomst - En oase midt i sentrum av Frederikshavn.

Om hotellet

Det er alltid tid og energi på hotellet til å ta seg av gjestenes små og store spørsmål, året rundt. Her er gjester fra 13 år og oppover velkomne.

Alle rommene er individuelt innredet med maksimal komfort i tankene, uansett om besøket ditt er på grunn av forretninger eller ferie. Rommene er utstyrt med baderom i marmor, trådlåst Internett, flatskjerm-TV, minibar, kaffetrakter og komfortable lenestoler.

Park Hotel er en oase midt i Frederikshavns travle sentrum. Gangavstand til butikker og restauranter, togstasjon, ferger til Norge og Sverige, Skagen 30 km og Aalborg Airport 65 km unna.

Det er parkeringsplass ved den fine indre gården, hvor roen senker seg når solen går ned i vest. På terrassen eller i Park´s Bar er det svært populært å sitte ned etter en travel dag med mange opplevelser. Her kan du ha det gøy, slappe av og nyte en drink, øl, vin, snacks eller en kopp kaffe.

Beliggenhet

Sentralt i Frederikshavn.

Slik bor du

Fine individuelt dekorerte og komfortable rom. Ingen heis på hotellet. Tv, telefon, Internett, minibar, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, frokostsal, bar, Wi-Fi, parkering.

Tillegg

Kjæledyr mot avgift.

Annet

2 etasjer, heis mangler.

Ankomst

Valgfri dag. Resepsjon 24 t. Innsjekkingstid: 14:00 - 18:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart over Park Hotel Frederikshavn

Adresse

Park Hotel Frederikshavn

Frederikshavn, Danmark

N 57.44153 E 10.53553

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger