Om Esplai Hotel

Har du Esplai Hotel i Calella som overnattingssted, er du ved sjøen og kun 5 minutters gange fra St. Jaume sykehus og 6 minutter unna Calella strand til fots. Dette hotellet ligger 3,8 mi (6,1 km) unna Santa Susanna strand og 15,7 mi (25,3 km) unna Lloret de Mar strand. Føl deg som hjemme i et av de 198 gjesterommene. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St. Jaume sykehus - 0,4 km
Calella strand - 0,5 km
Platja Garbi - 0,5 km
Dalmau Park - 0,6 km
Turismemuseum - 0,9 km
Platja de les Roques - 1,2 km
Calella fyrtårn - 1,4 km
Cala Naturista - 1,4 km
Cala Nudista de la Vinyeta - 1,7 km
Roca Grossa - 1,8 km
Poblenou Beach - 2 km
Platja de La Cabra - 2 km
La Riera Beach - 2,3 km
Morer Beach - 2,5 km
Sant Pol de Mar-stranden - 2,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Gerona (GRO-Costa Brava) - 42 km
Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 74,1 km

Foretrukket flyplass for Esplai Hotel er Barcelona El Prat lufthavn (BCN).

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og heis. Gjestene tilbys begrenset parkering på stedet. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og salgsautomat. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Som gjest på Esplai Hotel kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 09.30 mot et tillegg.

Overnattingsstedet er stengt mellom 17. september og 31. desember.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 10 for voksne og EUR 8 for barn
  • Parkering mot betaling i nærheten: EUR 10 per dag (10 meter unna)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Loading map...

Adresse

Calella

GPS: N 41.61436 E 2.6528

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger