MedPlaya Hotel Santa Monica

Calella, Spania

Om MedPlaya Hotel Santa Monica

Har du MedPlaya Hotel Santa Monica i Calella som overnattingssted, er du nær stranden og kun 3 minutters gange fra Platja Garbi og 7 minutter unna Calella strand til fots. Dette hotellet med miljøsertifisering ligger 4,2 mi (6,8 km) unna Santa Susanna strand og 16,1 mi (26 km) unna Lloret de Mar strand. Overnatt i et av de 216 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Platja Garbi - 0,3 km
Calella strand - 0,6 km
Platja de les Roques - 0,8 km
St. Jaume sykehus - 0,8 km
Cala Naturista - 1 km
Dalmau Park - 1,2 km
Cala Nudista de la Vinyeta - 1,2 km
Calella fyrtårn - 1,2 km
Roca Grossa - 1,2 km
Turismemuseum - 1,4 km
Platja de La Cabra - 1,5 km
Morer Beach - 1,9 km
Sant Pol de Mar-stranden - 2 km
Poblenou Beach - 2,1 km
La Riera Beach - 2,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Gerona (GRO-Costa Brava) - 42,6 km
Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 70,3 km

Foretrukket flyplass for MedPlaya Hotel Santa Monica er Barcelona El Prat lufthavn (BCN).

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og bibliotek. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Som gjest på MedPlaya Hotel Santa Monica kan du innta et måltid på Dining room eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Overnattingsstedet er stengt mellom 16. oktober og 9. april.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 5 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Loading map...

Adresse

Calella

GPS: N 41.61124 E 2.6502

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger