1 / 74

Hotel Internacional

Calella, Spania

Om hotellet

Velger du Hotel Internacional i Calella som overnattingssted, bor du nær golfbanen, mindre enn 10 minutters gange fra Calella strand og Platja Garbi. Dette hotellet ved stranden ligger 3,3 mi (5,3 km) unna Pineda de Mar-stranden og 4 mi (6,5 km) unna Santa Susanna strand. Føl deg som hjemme i et av de 120 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med bideer og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Platja Garbi - 0,2 km
Calella strand - 0,4 km
St. Jaume sykehus - 0,9 km
Platja de les Roques - 0,9 km
Cala Naturista - 1,1 km
Cala Nudista de la Vinyeta - 1,1 km
Roca Grossa - 1,1 km
Dalmau Park - 1,2 km
Calella fyrtårn - 1,3 km
Turismemuseum - 1,3 km
Platja de La Cabra - 1,5 km
Morer Beach - 1,8 km
Sant Pol de Mar-stranden - 2 km
Poblenou Beach - 2 km
La Riera Beach - 2,3 km

De nærmeste flyplassene er:
Gerona (GRO-Costa Brava) - 42,3 km
Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 74,5 km

Foretrukket flyplass for Hotel Internacional er Barcelona El Prat lufthavn (BCN).

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet en nattklubb, et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.30. Overnattingsstedet er stengt mellom 23. oktober og 31. mars.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for selvbetjent parkering: 18 EUR per dag
  • Depositum for kjæledyr: 30 EUR per opphold
  • Kjæledyravgift: EUR 10 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Felles kveldsmåltid: EUR 18

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart Hotel Internacional

Adresse

Calella

GPS: N 41.61062 E 2.65083

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger