Hotel Checkin Catalonia

Calella, Spania

Om Hotel Checkin Catalonia

Beliggende i Calella, er Hotel Checkin Catalonia kun en 15 minutters kjøretur unna Calella strand og Pineda de Mar-stranden. Dette hotellet ligger 4 mi (6,4 km) unna Santa Susanna strand og 15,9 mi (25,6 km) unna Lloret de Mar strand. Føl deg som hjemme i et av de 130 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Rommene har safe og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Platja Garbi - 0,4 km
Platja de les Roques - 0,7 km
Calella strand - 0,7 km
St. Jaume sykehus - 0,8 km
Calella fyrtårn - 0,9 km
Cala Naturista - 0,9 km
Dalmau Park - 1 km
Cala Nudista de la Vinyeta - 1,1 km
Roca Grossa - 1,1 km
Turismemuseum - 1,4 km
Platja de La Cabra - 1,5 km
Morer Beach - 1,8 km
Sant Pol de Mar-stranden - 2 km
Poblenou Beach - 2,2 km
La Riera Beach - 2,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Gerona (GRO-Costa Brava) - 42,2 km
Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 70,9 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, safe i resepsjonen og salgsautomat. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og salgsautomat. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 5 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Loading map...

Adresse

Calella

GPS: N 41.611519 E 2.649102

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger