1 / 84

MONDI Hotel Bellevue Gastein

Gasteinertal , Østerrike

Om hotellet

Velger du MONDI Hotel Bellevue Gastein i Bad Gastein vil du være i en nasjonalpark og i umiddelbar nærhet til Gastein skiresort og 5 minutters gange unna Felsentherme Spa. Dette leilighetshotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,3 mi (0,5 km) unna Bad Gasteiner-fossefallet og 1,9 mi (3 km) unna Stubnerkogel-fjellet. Føl deg som hjemme i et av de 208 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommet har telefon, samt safe og separat sitteområde. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gastein skiresort - 0,1 km
Gasteiner Museum - 0,2 km
Felsentherme Spa - 0,4 km
Bad Gasteiner-fossefallet - 0,5 km
Gastein dampbad - 0,5 km
Stubnerkogelbahn 1 - 0,6 km
Stubnerkogel kabelbane - 0,6 km
Graukogel kabelbane - 0,9 km
Nikolauskirche - 1 km
Graukogel II skiheis - 2,7 km
GC Gastein - 2,8 km
Stubnerkogelbahn 2 - 3,1 km
Stubnerkogel 2 skiheis - 3,1 km
Angertal skiområde - 4,4 km
Reicheben skiheis - 4,7 km

Den foretrukne flyplassen for MONDI Hotel Bellevue Gastein er Salzburg (SZG-W.A. Mozart) - 97,4 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Bad Gastein? Som en av dette leilighetshotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 240 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Her har du tilgang til blant annet 2 innendørsbassenger, et helsestudio og en badstue. Dette leilighetshotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), et spillrom og skioppbevaring. På MONDI Hotel Bellevue Gastein kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Østerrike. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 4 stars. Overnattingsstedet er stengt mellom 31. oktober og 12. desember.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 3.00 per person, per natt
  • Turistavgift: EUR 1.10 per person per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 21 for voksne og EUR 10 for barn
  • Kjæledyravgift: EUR 14 per kjæledyr, per natt
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 21.00.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

Kart over MONDI Hotel Bellevue Gastein

Adresse

MONDI Hotel Bellevue Gastein

Bad Gastein, Østerrike

N 47.114834 E 13.133043

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger