Søk og bestill reise

search
 1. Nær Trinity College
  Land
  Irland
  Region
  Storby
  Sted
  Dublin

  Beskrivelse av hotell: The Address Connolly i Dublin

  Har du The Address Connolly som ditt overnattingssted i Dublin vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Trinity College og Dublin havn. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,7 mi (1,1 km) unna O'Connell Street og 0,8 mi (1,3 km) unna Croke Park. Føl deg som hjemme i et av de 235 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med digital-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

  Internasjonalt finanssenter - 0,2 km
  Abbey Street - 0,4 km
  Custom House - 0,6 km
  EPIC The Irish Emigration Museum - 0,6 km
  River Liffey - 0,7 km
  Henry Street handleområde - 0,8 km
  General Post Office - 0,9 km
  O'Connell Street - 0,9 km
  O'Connell Bridge - 0,9 km
  Samuel Beckett Bridge - 1,1 km
  Dublin konferansesenter - 1,2 km
  Grand Canal - 1,2 km
  Half Penny Bridge - 1,3 km
  Parnell Square - 1,3 km
  Croke Park - 1,3 km

  Den foretrukne flyplassen for The Address Connolly er Dublin flyplass (DUB) - 13,2 km

  Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Smak på irske retter på McGettigans Cookhouse, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg. Fáilte Ireland (nasjonal turistmyndighet) gir en offisiell stjernerangering for overnattingssteder i Irland. Rangeringen av dette hotellet er som følger: 4 stjerner.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 16.50 per person

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Overnattingsstedet rengjøres og desinfiseres med elektrostatisk spray; det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C; rommene forsegles etter rengjøring.
  • Personlig verneutstyr, inkludert masker, vil være tilgjengelig for gjester.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; de ansatte sjekkes for feber med jevne mellomrom; gjestene får håndsprit; det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ekstra tiltak for å sikre mathygienen er iverksatt.
  • Mat i individuell innpakning er tilgjengelig til frokost, lunsj og middag, samt fra romservice.
  • Hvert gjesterom vil stå ubrukt i minst 24 timer mellom hvert opphold.
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Verdens helseorganisasjons (WHO) retningslinjer for COVID-19.

  Adresse

  Amiens Street D01 X6P6 Dublin Dublin GPS: N 53.352 E -6.250

  Fakta

  Land Irland
  Region Storby
  Sted Dublin