Søk og bestill reise

search
 1. Nær Stegeholm Castle Ruin

  Beskrivelse av hotell: Slottsholmen hotell och restaurang i

  Har du Slottsholmen hotell och restaurang i Västervik som overnattingssted, er du nær golfbanen og kun 3 minutters gange fra Stegeholm Castle Ruin og 7 minutter unna Västerviks museum til fots. Dette hotellet med golfmuligheter ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Sankt Petri kirke og 1,1 mi (1,7 km) unna Västerviks Golfklubb. Føl deg som hjemme på et av de 43 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder oppvarmet gulv og smart-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Inkludert internettilgang via kabel og wi-fi gjør at du kan surfe på nettet, og rommets digital-TV byr på underholdning. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

  Stegeholm Castle Ruin - 0,2 km
  Västerviks museum - 0,6 km
  Sankta Gertrudas kirke - 0,8 km
  Sankt Petri kirke - 0,9 km
  Västerviks Golfklubb - 1,8 km
  Badplats Gränsö - 3,9 km
  Gränsö Nature Reserve - 6,7 km
  Sandviksbadet - 7,4 km
  Idösund - 11 km
  Gamleby Marina - 26,2 km
  Trollparken Garpes Vänner - 27 km
  Ryvensjøen - 37,4 km
  Totebo stasjon - 44,1 km
  Virum Älgpark - 45,6 km

  Nærmeste store flyplass er Oskarshamn (OSK) - 60,3 km

  Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et flerspråklig personale og heis. Dette hotellet tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og piknikområde. Som gjest på Slottsholmen hotell och restaurang kan du spise et bedre måltid på Slottsholmen Restaurang. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Inkludert frokostbuffé serveres fra kl. 07.00 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 07.30 til kl. 10.30 i helgene.

  Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Avgift for bruk av spa: SEK 495 per person per opphold

  Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for selvbetjent parkering utendørs: 300 SEK per dag (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 200.0 SEK per dag

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

  Adresse

  10 Slottsholmsvägen 593 38 Vastervik Kalmar län GPS: N 57.761 E 16.643