Søk og bestill reise

search
 1. I Dublin (Dublin sentrum)

  Beskrivelse av hotell: The Mayson Dublin i

  Velger du The Mayson Dublin i Dublin (Dublin sentrum) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både Dublin havn og Trinity College. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,2 mi (0,4 km) unna 3Arena og 0,7 mi (1,1 km) unna Bord Gáis Energy Theatre. Føl deg som hjemme på et av de 100 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder oppvarmet gulv og Flatskjerm-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med digital-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

  3Arena - 0,4 km
  Dublin konferansesenter - 0,4 km
  Samuel Beckett Bridge - 0,5 km
  Internasjonalt finanssenter - 0,6 km
  Bord Gáis Energy Theatre - 0,9 km
  EPIC The Irish Emigration Museum - 1 km
  Grand Canal - 1,2 km
  Custom House - 1,3 km
  Abbey Street - 1,5 km
  River Liffey - 1,5 km
  Shelbourne Park Greyhound Stadium - 1,7 km
  O'Connell Street - 1,7 km
  O'Connell Bridge - 1,8 km
  Merrion Square - 1,9 km
  National Gallery of Ireland at Merrion Square - 1,9 km

  Nærmeste store flyplass er Dublin flyplass (DUB) - 11,9 km

  Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio og et utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og frisørsalong. Smak på irske retter på RYLEIGH’S, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger. Ferdiglaget frokost serveres fra kl. 07.00 til kl. 11.00 på hverdagene og fra kl. 08.00 til kl. 11.00 i helgene, mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har ikke fått noen offisiell rangering av turistnemnda i Irland. For å gjøre vurderingen lettere for kundene våre har vi oppgitt en rangering basert på rangeringssystemet vårt.

  Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: EUR 100 per overnattingsenhet per opphold

  Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. EUR 20 per person
  • Parkering mot betaling i nærheten: EUR 25 per dag (600 meter unna)

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Overnattingsstedet rengjøres og desinfiseres med elektrostatisk spray; det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C; rommene forsegles etter rengjøring.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; de ansatte sjekkes for feber med jevne mellomrom; gjestene får håndsprit; det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ekstra tiltak for å sikre mathygienen er iverksatt.
  • Hvert gjesterom vil stå ubrukt i minst 24 timer mellom hvert opphold.
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Safe Travels (WTTC – global).

  Adresse

  82 North Wall Quay D01 XR83 Dublin DUB GPS: N 53.347 E -6.234