Søk og bestill reise

search
 1.  
  * * * +
  Nær Trinity College

  Beskrivelse av hotell: Wren Urban Nest i

  Wren Urban Nest ligger i hjertet av Dublin og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna Trinity College og Dublin Castle. Dette hotellet ligger 0,5 mi (0,8 km) unna St. Stephen's Green og 0,2 mi (0,3 km) unna Grafton Street. Føl deg som hjemme i et av de 137 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og blendingsgardiner/gardiner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

  Dame Street - 0,1 km
  Dublin turistsenter - 0,1 km
  Molly Malone Statue - 0,2 km
  Grafton Street - 0,3 km
  Button Factory - 0,3 km
  Olympia Theatre - 0,4 km
  Dublin City Hall - 0,4 km
  Trinity College - 0,4 km
  The Book of Kells - 0,4 km
  Half Penny Bridge - 0,4 km
  Dublin Castle - 0,5 km
  Gaiety Theatre - 0,5 km
  Abbey Street - 0,6 km
  O'Connell Street - 0,6 km
  O'Connell Bridge - 0,6 km

  Nærmeste store flyplass er Dublin flyplass (DUB) - 15,7 km

  Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og heis. Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som har rabattert parkering i nærheten. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00 mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har ikke fått noen offisiell rangering av turistnemnda i Irland. For å gjøre vurderingen lettere for kundene våre har vi oppgitt en rangering basert på rangeringssystemet vårt. Overnattingsstedet er stengt mellom 24. desember og 27. desember. Dette overnattingsstedet er stengt på første juledag (25. desember).
  • Pris for kontinental frokost: ca. EUR 19.95 per person

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C.
  • Personlig verneutstyr, inkludert masker, vil være tilgjengelig for gjester.
  • De ansatte bruker personlig verneutstyr; gjestene får håndsprit; det er mulig å betale uten kontanter; det tilbys kontaktløs romservice.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ekstra tiltak for å sikre mathygienen er iverksatt.
  • Mat i individuell innpakning er tilgjengelig til frokost, lunsj og middag.
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Verdens helseorganisasjons (WHO) retningslinjer for COVID-19.

  Adresse

  9 St Andrew's Ln D02 H244 Dublin County Dublin GPS: N 53.344 E -6.263