Søk og bestill reise

search
 1. Nær Wexford operahus
  Land
  Irland
  Region
  Irske Fylker/Grevskap
  Sted
  Wexford

  Beskrivelse av hotell: Talbot Hotel Wexford i Wexford

  Velger du Talbot Hotel Wexford som overnattingssted i Wexford, er du mindre enn en 10 minutters spasertur unna Wexford operahus og St Iberius' Church. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 12,3 mi (19,7 km) unna Rosslare Europort (havneområde) og 0,6 mi (1 km) unna Franciscan Friary. Overnatt i et av de 107 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med digital-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og aviser (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

  Wexford operahus - 0,6 km
  St Iberius' Church - 0,6 km
  Franciscan Friary - 0,7 km
  Selskar Abbey (kloster) - 1 km
  Westgate Tower (tårn) - 1,1 km
  Glengary Links - 2,4 km
  Wexford allmennsykehus - 2,7 km
  Irish Agricultural Museum (museum) - 6,9 km
  Wexford Wildfowl Reserve (fuglereservat) - 7,1 km
  Irish National Heritage Park (museum) - 7,5 km
  Curracloe Beach - 12,5 km
  Rosslare golfklubb - 16,4 km
  Rosslare Beach (strand) - 18,5 km
  Delta Force Paintball - 19,3 km
  Rosslare Europort (havneområde) - 19,7 km

  De nærmeste flyplassene er:
  Waterford (WAT) - 75,6 km
  Dublin flyplass (DUB) - 164,7 km

  Foretrukket flyplass for Talbot Hotel Wexford er Dublin flyplass (DUB).

  Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et helsestudio, et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Ta deg et måltid på Oyster Lane Restaurant eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30 mot et tillegg. Fáilte Ireland (nasjonal turistmyndighet) gir en offisiell stjernerangering for overnattingssteder i Irland. Rangeringen av dette hotellet er som følger: 4 stjerner.
  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 15.00 for voksne og EUR 9.50 for barn
  • Felles kveldsmåltid: EUR 38.00

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; de ansatte sjekkes for feber med jevne mellomrom; gjestene får håndsprit.

  Adresse

  On The Quay Wexford County Wexford GPS: N 52.336 E -6.457

  Fakta

  Land Irland
  Region Irske Fylker/Grevskap
  Sted Wexford