1 / 80

Om hotellet

Dersom du velger Annas Hotell når du skal til Kristianstad bor du i gamlebyen og bare 5 minutter unna Kristianstad universitet og Tivoliparken med bil. Dette hotellet ligger 1,6 mi (2,6 km) unna Trefoldighetskirken og 1,7 mi (2,7 km) unna Trefaldighetskyrkan. Overnatt i et av de 11 gjesterommene, som har LED-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kristianstad universitet - 0,6 km
Tivoliparken - 1,8 km
Regionmuseet & Konsthall - 2,4 km
Trefoldighetskirken - 2,5 km
Trefaldighetskyrkan - 2,5 km
Stortorget - 2,6 km
Tivoliparken - 2,7 km
Filmmuseet - 2,7 km
Sølvsmie - 3,3 km
Naturum Vattenriket - 3,4 km
Kristianstad Arena - 3,5 km
Norra Lingenäset - 3,5 km
Karsholm herregård - 13,5 km
Hembygdsföreningen Sankta Annas Gille - 19,5 km
Kristianstad golfbane - 19,7 km

Den foretrukne flyplassen for Annas Hotell er Kristianstad (KID) - 18,7 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Inkludert frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 09.30 i helgene.
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: SEK 200 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Annas Hotell

Adresse

Annas Hotell

Kristianstad, Sverige

N 56.0508 E 14.155194

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger