1 / 33

Om hotellet

Beliggende i Zürich (Zürich sentrum), vil du ha en 3 minutters spasertur til Halle 622 og 10 minutter til fots fra Hallenstadion hvis du velger Acasa Suites. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,8 mi (1,3 km) unna Zürich utstillingssenter og 1,7 mi (2,8 km) unna Museum of Anthropology. Føl deg som hjemme i et av de 140 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene inkluderer designertoalettartikler og hårføner. Rommene har safe med plass til bærbar PC og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Halle 622 - 0,3 km
MFO-Park - 0,4 km
Hallenstadion - 0,8 km
Zürich utstillingssenter - 1,2 km
Museum of Anthropology - 2,3 km
Universitetet i Zürich - 2,3 km
Kunsthalle Zürich - 3,7 km
Migros museum for samtidskunst - 3,7 km
Rigiblick kabelbane - 3,7 km
St. Josef-kirken - 3,8 km
Schiffbau - 3,9 km
Flussbad Oberer Letten - 3,9 km
Puls 5 - 4 km
Technopark forretningssenter - 4,1 km
Prime Tower - 4,1 km

Nærmeste store flyplass er Zürich flyplass (ZRH) - 7,3 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og peis i lobbyen. Som gjest på Acasa Suites kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: CHF 3.50 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. CHF 29 for voksne og CHF 14.50 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering under tak: 29 CHF per natt
  • Kjæledyravgift: CHF 35 per kjæledyr, per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Acasa Suites

Adresse

Acasa Suites

Zürich, Sveits

N 47.4142676 E 8.5427331

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger