1 / 100

Radisson Blu Hotel, Szczecin

Szczecin, Polen

Om hotellet

Radisson Blu Hotel, Szczecin ligger sentralt plassert i Szczecin, en 3 minutters spasertur fra Galaxy kjøpesenter og 10 minutter til fots fra Chrobry-kaien. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,6 mi (1 km) unna De pommerske hertugenes slott og 0,9 mi (1,5 km) unna Historical Museum of Szczecin. Føl deg som hjemme i et av de 354 gjesterommene, som har minibar og LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

PAZIM Tower - 0,1 km
PAZIM forretningssenter - 0,2 km
Galaxy kjøpesenter - 0,2 km
Szczecin Philharmonic - 0,5 km
The Angel of Freedom @ Solidarity Square - 0,5 km
Nasjonalmuseet i Szczecin - 0,6 km
Grunwald plass - 0,6 km
Contemporary Art Museum - 0,6 km
National Museum’s Department of Early Art - 0,6 km
Kana teater - 0,7 km
Maciejewicz Mast - 0,7 km
"Pleciuga" Theatre - 0,7 km
The Theatre of Contemporary Arts - 0,8 km
Ørnefontenen - 0,8 km
Chrobry-kaien - 0,8 km

Den foretrukne flyplassen for Radisson Blu Hotel, Szczecin er Szczecin (SZZ-Solidarnosc) - 46,3 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Szczecin? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1000 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 10 møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og tur-/billettassistanse. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Europa Restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokost på farten tilbys i ukedagene mot et tillegg. De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 19. juni 2024 til 20. juni 2024 (datoene kan endres):
  • Svømmebasseng
De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 19. juni til 20. juni:
  • Svømmebasseng
  • Pris for frokost på farten: ca. PLN 88 per person
  • Avgift for flyplasstransport: PLN 170 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 3)
  • Pris for selvbetjent parkering under tak: 80 PLN per dag
  • Kjæledyravgift: PLN 80 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 130.0 PLN per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 06.30 og kl. 21.30.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Radisson Blu Hotel, Szczecin

Adresse

Radisson Blu Hotel, Szczecin

Szczecin, Polen

N 53.431755 E 14.555951

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger