1 / 12

Turer til Polen

I Polen finnes det en rik kulturarv som tas vare på med et beundringsverdig engasjement. Det polske kjøkkenet lokker med nye smaksopplevelser og mange tradisjonelle retter som gjør restaurantbesøk til en fornøyelse. Her kan man shoppe billig på lokale markeder med livlig atmosfære og i store, moderne handlesentra.

Om Polen

Herlig prisnivå

Det er fremdeles rimelig i Polen og du kan unne deg det lille ekstra. Når det gjelder shopping, så finner du både polske og internasjonale merkevarer til lav pris. Cd-skiver, polske skomerker, den berømte polske vodkaen samt en mengde lokale produkter er meget prisgunstig. Unn deg en klassisk konsert for en billig penge, ta taxi når du blir sliten i føttene og nyt av restaurantenes prislister.

Hit reser du året om

Allra bäst är våren som kommer tidigt och gör att uteserveringarna öppnar när vi fortfarande har vinterjackorna på här hemma. Likaså gör den milda hösten det möjligt att strosa utomhus långt in i oktober. Så förstås sommarfestivalerna och julmarknaderna som lockar fler och fler turister varje år.

Med Sembo reser du till den moderna, livliga storstaden Warszawa och charmiga, populära Krakow.

Kart over Polen

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger