1 / 79

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og sengeoppredning. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og kroppsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), skioppbevaring og peis i lobbyen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Man trenger ikke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over VAYA Seefeld

Adresse

VAYA Seefeld

Seefeld i Tyrol, Østerrike

N 47.331104 E 11.189934

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger