1 / 69

Garrigae Abbaye de Sainte Croix

Aix-en-Provence, Frankrike

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Garrigae Abbaye de Sainte Croix

Adresse

Garrigae Abbaye de Sainte Croix

Salon-de-Provence, Frankrike

N 43.652466 E 5.132946

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger