1 / 48

Cinnamon Citadel Kandy

Kandy, Sri Lanka

Om hotellet

I Kandy ligger Cinnamon Citadel Kandy kun en 5 minutters kjøretur unna Asgiri Maha Viharaya og Commonwealth War Cemetery. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 2 mi (3,2 km) unna Bahirawakanda Vihara Buddha statue og 2,1 mi (3,4 km) unna Kandy klokketårn. Føl deg som hjemme i et av de 119 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Asgiri Maha Viharaya - 2,5 km
Commonwealth War Cemetery - 3 km
Bahirawakanda Vihara Buddha statue - 3 km
Kandy kongelige palass - 3,1 km
Kandy klokketårn - 3,4 km
Devales - 3,7 km
Kanday Monasteries - 3,7 km
Asgiriya stadion - 3,7 km
Natha Devale - 3,9 km
Kandysjøen - 3,9 km
Wales Park - 4 km
Maha Vishnu Devalaya - 4 km
Udawatta Kele-helligdommen - 4 km
Kandy allmennsykehus - 4,1 km
Tannens tempel - 4,1 km

Den foretrukne flyplassen for Cinnamon Citadel Kandy er Colombo (CMB-Bandaranaike internasjonale flyplass) - 112,5 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg noe å spise på Vel Eliya, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. USD 15 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 85 USD per person
  • Avgift for ekstraseng: 50.0 USD per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Barn som er 4 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Cinnamon Citadel Kandy

Adresse

Cinnamon Citadel Kandy

Kandy, Sri Lanka

N 7.305867 E 80.62421

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger