1 / 54

Hotel Carvoeiro Plaza

Carvoeiro, Portugal

Om hotellet

Velger du Hotel Carvoeiro Plaza som ditt overnattingssted i Lagoa, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 2 minutters kjøretur fra Carvoeiro-stranden og 9 minutter fra Slide & Splash vannpark. Dette hotellet ved stranden ligger 3,2 mi (5,1 km) unna Benagil strand og 4,2 mi (6,8 km) unna Marinha-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 54 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Carvoeiro-stranden - 0,1 km
Carvoeiro-promenaden - 0,4 km
Paraíso strand - 0,5 km
Algar Seco-klippene - 0,8 km
Praia do Vale Covo - 1,3 km
Vale Centeanes strand - 1,9 km
Percurso dos Sete Vales Suspensos - 2,1 km
Carvoeiro tennisklubb - 2,4 km
Vale de Milho Golf - 2,7 km
Alfanzina fyrtårn - 3,9 km
Gramacho Pestana Golf - 4,1 km
Carvalho strand - 4,1 km
Portimão bymarked - 4,8 km
Benagil strand - 4,9 km
Vale da Pinta Pestana Golf - 6,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Portimao (PRM) - 18,8 km
Faro (FAO - Faro int.) - 64,4 km

Foretrukket flyplass for Hotel Carvoeiro Plaza er Faro (FAO - Faro int.).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og vestibyle. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Overnattingsstedet er stengt mellom 01. november og 09. desember.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Lagoa pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 1.00 EUR per person per natt i opptil 7 netter fra 1. november til 31. mars. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 13 år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 2.00 EUR per person per natt i opptil 7 netter fra 1. april til 31. oktober. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 13 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 60 EUR (én vei)
  • Pris for selvbetjent parkering: 10 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 01. november til 23. mars.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 10.00 og kl. 18.00.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Hotel Carvoeiro Plaza

Adresse

Hotel Carvoeiro Plaza

Carvoeiro, Portugal

N 37.097003 E -8.470893

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger