Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Disneyland Paris byr på magiske nye opplevelser frem mot den store finalen på 30-årsjubileetDen store finalen av det fantastiske jubileet er en fest du ikke bør gå glipp av! Her kan du f.eks. opplev det første Marvel-droneshowet noensinne som ble fremført daglig i en Disney-park, se igjen den ikoniske Disney Dreams®! kveldsshow, opplev et eksklusivt nytt show som tar deg med på en reise med dine favoritt Pixar-karakterer, og mange andre overraskelser. Disneyland Paris har bygget videre på den store suksessen til denne feiringen, som har blitt anerkjent med noen av de mest prestisjefylte prisene i fornøyelsesbransjen, inkludert en IAAPA Brass Ring Award* og en Park World Excellence Award** - Disneyland Paris har annonsert den enestående prisen. nytt tilbud som gjestene vil kunne nyte som en del av den store finalen av 30-årsfeiringen, som kan nytes frem til 30. september 2023.

Disneyland Paris byr på magiske nye opplevelser frem mot den store finalen på 30-årsjubileet

Den store finalen av det fantastiske jubileet er en fest du ikke bør gå glipp av! Her kan du f.eks. opplev det første Marvel-droneshowet noensinne som ble fremført daglig i en Disney-park, se igjen den ikoniske Disney Dreams®! kveldsshow, opplev et eksklusivt nytt show som tar deg med på en reise med dine favoritt Pixar-karakterer, og mange andre overraskelser.

Disneyland Paris har bygget videre på den store suksessen til denne feiringen, som har blitt anerkjent med noen av de mest prestisjefylte prisene i fornøyelsesbransjen, inkludert en IAAPA Brass Ring Award* og en Park World Excellence Award** - Disneyland Paris har annonsert den enestående prisen. nytt tilbud som gjestene vil kunne nyte som en del av den store finalen av 30-årsfeiringen, som kan nytes frem til 30. september 2023.


Knapp
Opplevelser for hele familienHos Disneyland® Paris gjemmer det seg opplevelser rundt hvert hjørne. La ditt indre barn bli trollbundet av show inspirert av slike som Løvenes Konge, Mikke Mus og venner, Frost og Pocahontas. Benytt anledningen til å ta en selfie med Ole Brumm, Spider Man og Peter Pan mens de rusler rundt i parken på jakt etter festhungrige besøkende.

Opplevelser for hele familien

Hos Disneyland® Paris gjemmer det seg opplevelser rundt hvert hjørne. La ditt indre barn bli trollbundet av show inspirert av slike som Løvenes Konge, Mikke Mus og venner, Frost og Pocahontas. Benytt anledningen til å ta en selfie med Ole Brumm, Spider Man og Peter Pan mens de rusler rundt i parken på jakt etter festhungrige besøkende.


Knapp

Reiser til Disneyland Paris: Hotell inkl. inngangsbilletter

©DISNEY

Stars On Parade 950X600


Disney Stars on ParadeDet fortryllende showet «Disney Stars on Parade» er tilbake, hvor besøkende kan møte sine favoritt Disney-karakterer i en spektakulær parade. Den fargerike paraden marsjerer gjennom Disneyland® Park med magisk og spennende bakgrunnsmusikk. Her møter du blant annet Peter Pan og hans flygende skip, Elsa og hennes iskrefter og en ildpustende drage som vil gjøre deg målløs.

Disney Stars on Parade

Det fortryllende showet «Disney Stars on Parade» er tilbake, hvor besøkende kan møte sine favoritt Disney-karakterer i en spektakulær parade. Den fargerike paraden marsjerer gjennom Disneyland® Park med magisk og spennende bakgrunnsmusikk. Her møter du blant annet Peter Pan og hans flygende skip, Elsa og hennes iskrefter og en ildpustende drage som vil gjøre deg målløs.


Knapp
Disney Junior Dream FactoryAkkurat når Disneys teknikere skal avsløre hvordan drømmer blir til, slutter fabrikken å fungere. I det nye «Disney Junior Dream Factory Show» hjelper du Mickey og Minnie med å reparere drømmefabrikkens ødelagte maskiner. Det er opp til deg og favorittkarakterene dine å jobbe sammen og slippe løs magien med sang og dans for å få maskinene i gang igjen!

Disney Junior Dream Factory

Akkurat når Disneys teknikere skal avsløre hvordan drømmer blir til, slutter fabrikken å fungere. I det nye «Disney Junior Dream Factory Show» hjelper du Mickey og Minnie med å reparere drømmefabrikkens ødelagte maskiner. Det er opp til deg og favorittkarakterene dine å jobbe sammen og slippe løs magien med sang og dans for å få maskinene i gang igjen!


Knapp

Junior Dream Factory NY 950X600


Selfie Spot 950X600


Forevig møtet med karakterene fra DisneyUdødeliggjør møtet med favorittkarakteren din med en Meet n' Greet, eller kanskje med en selfie. Rundt hele parken finner du Selfie Spots hvor du kan ta selfies med kjente karakterer fra blant annet Frost, Marvel-filmene, Star Wars og Mikke Mus.
Gjør besøket ditt til Disneyland® Paris ekstra spesielt med minneverdige bilder med Disney PhotoPass, hvor du kan se og kjøpe digitale bilder tatt av Disneys PhotoPass-fotografer. Her finner du også bildene tatt i attraksjoner med innebygde kameraer.

Forevig møtet med karakterene fra Disney

Udødeliggjør møtet med favorittkarakteren din med en Meet n' Greet, eller kanskje med en selfie. Rundt hele parken finner du Selfie Spots hvor du kan ta selfies med kjente karakterer fra blant annet Frost, Marvel-filmene, Star Wars og Mikke Mus.

Gjør besøket ditt til Disneyland® Paris ekstra spesielt med minneverdige bilder med Disney PhotoPass, hvor du kan se og kjøpe digitale bilder tatt av Disneys PhotoPass-fotografer. Her finner du også bildene tatt i attraksjoner med innebygde kameraer.


Knapp
Disney Premier AccessVent mindre - gjør mer! Gå på full gass, som Lightning McQueen, og få raskere tilgang til noen av de mest populære attraksjonene med Disney Premier Access. Passet er en betalt tjeneste med begrenset tilgjengelighet hvor du betaler per person og per attraksjon. Passet er tilgjengelig for kjøp via Disneyland®-appen eller i parken. Fyll dagen med flere uforglemmelige opplevelser og minner med Disney Premier Access.

Disney Premier Access

Vent mindre - gjør mer! Gå på full gass, som Lightning McQueen, og få raskere tilgang til noen av de mest populære attraksjonene med Disney Premier Access. Passet er en betalt tjeneste med begrenset tilgjengelighet hvor du betaler per person og per attraksjon. Passet er tilgjengelig for kjøp via Disneyland®-appen eller i parken. Fyll dagen med flere uforglemmelige opplevelser og minner med Disney Premier Access.


Knapp

Premier Access NY 950X600


Disney Illuminations Show 950X600


Disney Illuminations ShowEtter en hel dag i drømmenes land, avsluttes kvelden med en uforglemmelig lysfest som lyser opp himmelen. Opplev varmen til karakterene fra Frozen, bli overrasket over den evige historien om Løvenes Konge og bli transportert gjennom en verden full av de fantastiske historiene om Star Wars og Pirates of the Caribbean.

Disney Illuminations Show

Etter en hel dag i drømmenes land, avsluttes kvelden med en uforglemmelig lysfest som lyser opp himmelen. Opplev varmen til karakterene fra Frozen, bli overrasket over den evige historien om Løvenes Konge og bli transportert gjennom en verden full av de fantastiske historiene om Star Wars og Pirates of the Caribbean.


Knapp
Attraksjoner for alle aldreEnten du vil ha et adrenalinkick eller fordype deg i Disneys fantastiske verden, er det en attraksjon for deg. Hos Disneyland® Paris kan du både skape og gjenoppleve uforglemmelige minner i temaattraksjonene. Ta en tur og oppdag de skjulte skattene i «Indiana Jones™ and the Temple of Peril», fly på nye eventyr med Dumbo i «Dumbo the Flying Elephant» eller møt de ville piratene i «Pirates of the Caribbean».

Attraksjoner for alle aldre

Enten du vil ha et adrenalinkick eller fordype deg i Disneys fantastiske verden, er det en attraksjon for deg. Hos Disneyland® Paris kan du både skape og gjenoppleve uforglemmelige minner i temaattraksjonene. Ta en tur og oppdag de skjulte skattene i «Indiana Jones™ and the Temple of Peril», fly på nye eventyr med Dumbo i «Dumbo the Flying Elephant» eller møt de ville piratene i «Pirates of the Caribbean».


Knapp

Dumbo The Flying Elephant 950X600


"Avengers: Power the Night" - fra 28. januar til 8. mai 2023Et helt nytt "Avengers: Power the Night" kveldsdroneshow vil lyse opp himmelen hver kveld på Walt Disney Studios Park® fra 28. januar til 8. mai 2023.

"Avengers: Power the Night" - fra 28. januar til 8. mai 2023

Et helt nytt "Avengers: Power the Night" kveldsdroneshow vil lyse opp himmelen hver kveld på Walt Disney Studios Park® fra 28. januar til 8. mai 2023.


"Disney Dreams!" fra 12. april 2023SSom den store finalen på 30-årsfesten, vil det fantastiske “Disney Dreams!”-show gjøre sitt store comeback! Showet er det høyest rangerte showet siden parken åpnet, og fra og med12. april 2023 kan gjestene gjenoppleve det hver kveld i Disneyland Park.

"Disney Dreams!" fra 12. april 2023

SSom den store finalen på 30-årsfesten, vil det fantastiske “Disney Dreams!”-show gjøre sitt store comeback! Showet er det høyest rangerte showet siden parken åpnet, og fra og med12. april 2023 kan gjestene gjenoppleve det hver kveld i Disneyland Park.


Knapp
Gjenåpning av «It's a small world» – våren 2023Etter å ha blitt stengt ned for oppussing, vil en av Disneyland Paris' beste familieattraksjoner gjenåpne våren 2023. I hjertet av Fantasyland kan gjester i alle aldre ta et herlig cruise som ikke kan gå glipp av.

Gjenåpning av «It's a small world» – våren 2023

Etter å ha blitt stengt ned for oppussing, vil en av Disneyland Paris' beste familieattraksjoner gjenåpne våren 2023. I hjertet av Fantasyland kan gjester i alle aldre ta et herlig cruise som ikke kan gå glipp av.


Knapp
"Pixar: We Belong Together" - begynner sommeren 2023Sommeren 2023 kan gjestene ved Walt Disney Studios Parks oppleve et helt nytt show kalt "Pixar: We Belong Together". Gjestene vil bli invitert til å bli med på et musikalsk eventyr i Studio Theatre sammen med deres favoritt Pixar-karakterer. Under dette showet, som vil kombinere state-of-the-art sceneteknologi, lyseffekter, koreografi og ikoniske sanger, vil gjestene oppdage hvordan musikk og vennskap bringer oss sammen.

"Pixar: We Belong Together" - begynner sommeren 2023

Sommeren 2023 kan gjestene ved Walt Disney Studios Parks oppleve et helt nytt show kalt "Pixar: We Belong Together". Gjestene vil bli invitert til å bli med på et musikalsk eventyr i Studio Theatre sammen med deres favoritt Pixar-karakterer. Under dette showet, som vil kombinere state-of-the-art sceneteknologi, lyseffekter, koreografi og ikoniske sanger, vil gjestene oppdage hvordan musikk og vennskap bringer oss sammen.


Nye produkter i butikker og restauranterI tillegg til 30-års jubileumsserien, vil en helt ny kolleksjon spesialdesignet for den store finalen snart være tilgjengelig i butikkene. I Disney Village® vil en engelsk pub-inspirert restaurant snart stå klar ettersom kong Ludwigs slott forvandles til The Royal Pub. Restauranten drives av den berømte Groupe Bertrand, en av feriestedets mangeårige partnere, som også driver andre Disney Village-steder og restauranter i Paris, og vil servere det beste fra tradisjonell engelsk mat. Rosalie, et tradisjonelt fransk brasserie, vil også åpne i Disney Village i slutten av 2023.

Nye produkter i butikker og restauranter

I tillegg til 30-års jubileumsserien, vil en helt ny kolleksjon spesialdesignet for den store finalen snart være tilgjengelig i butikkene. I Disney Village® vil en engelsk pub-inspirert restaurant snart stå klar ettersom kong Ludwigs slott forvandles til The Royal Pub. Restauranten drives av den berømte Groupe Bertrand, en av feriestedets mangeårige partnere, som også driver andre Disney Village-steder og restauranter i Paris, og vil servere det beste fra tradisjonell engelsk mat. Rosalie, et tradisjonelt fransk brasserie, vil også åpne i Disney Village i slutten av 2023.


Knapp

Og de eksisterende 30-årsjubileumstilbudene vil fortsette å være tilgjengelige frem til 30. september 2023
I tillegg til de nye tilbudene, vil gjestene fortsatt kunne glede seg over alle favoritttilbudene for 30-årsjubileum frem til 30. september 2023, inkludert:
- Showet “Dream… and Shine Brighter!”
- “Disney D-Light” kveldsshow
- De unike Gardens of Wonder-utstillingene
- Suvenirer i begrenset opplag dedikert til feiringen av Disneyland Paris sitt 30-årsjubileum.
- Nydelig mat og drikke tilberedt spesielt for anledningen
 

Og de eksisterende 30-årsjubileumstilbudene vil fortsette å være tilgjengelige frem til 30. september 2023

I tillegg til de nye tilbudene, vil gjestene fortsatt kunne glede seg over alle favoritttilbudene for 30-årsjubileum frem til 30. september 2023, inkludert:

- Showet “Dream… and Shine Brighter!”

- “Disney D-Light” kveldsshow

- De unike Gardens of Wonder-utstillingene

- Suvenirer i begrenset opplag dedikert til feiringen av Disneyland Paris sitt 30-årsjubileum.

- Nydelig mat og drikke tilberedt spesielt for anledningen

 Marvel Avengers Campus
Den store finalen av 30-årsfeiringen er også en flott mulighet for gjester til å oppleve Marvel Avengers Campus - det helt nye, oppslukende temaland ved Walt Disney Studios Park - og dykke inn i hjertet av handlingen sammen med Marvel-superhelter mens de opplever episke eventyr , spesielt i spennende ritt som Spider-Man WEB Adventure og Avengers Assemble: Flight Force.
 
Rekrutter vil få muligheten til å ta en aktiv rolle sammen med Marvel-superhelter, inkludert Captain Marvel, Black Widow, Spider-Man og nye superhelter som Shuri i Black Panther-antrekket hennes. Med spektakulære og uventede møter, temarestauranter og butikker hvor rekruttene kan utstyres med høyteknologisk tilbehør, tilbyr Marvel Avengers Campus en helt oppslukende opplevelse.

Marvel Avengers Campus

Den store finalen av 30-årsfeiringen er også en flott mulighet for gjester til å oppleve Marvel Avengers Campus - det helt nye, oppslukende temaland ved Walt Disney Studios Park - og dykke inn i hjertet av handlingen sammen med Marvel-superhelter mens de opplever episke eventyr , spesielt i spennende ritt som Spider-Man WEB Adventure og Avengers Assemble: Flight Force.

 

Rekrutter vil få muligheten til å ta en aktiv rolle sammen med Marvel-superhelter, inkludert Captain Marvel, Black Widow, Spider-Man og nye superhelter som Shuri i Black Panther-antrekket hennes. Med spektakulære og uventede møter, temarestauranter og butikker hvor rekruttene kan utstyres med høyteknologisk tilbehør, tilbyr Marvel Avengers Campus en helt oppslukende opplevelse.


Knapp
Sembos topp 5 favorittattraksjonerBig Thunder MountainEn herlig berg-og-dal-bane i Frontierland hvor du blir kastet mellom fjellvegger i ekte gruveånd. 
Crush´s CoasterEn virkelig magepirrende opplevelse i Nemos verden. Du finner den i Walt Disney Studio Park.
The Twighlight Zone Tower of TerrorHar du mot til å gå inn i Tower of Terror og oppleve hårreisende grusomheter? Overvinn frykten din i denne skumle attraksjonen i Walt Disney Studio Park.
Pirates of the CaribbeanGli gjennom kaptein Jack Sparrows verden full av folkefester og piratangrep.
RatatouilleI denne velskapte attraksjonen krymper du til størrelsen som en mus og opplever en kveld i den populære restauranten.Benytt muligheten til også å gå inn i Torneroseslottet og føl deg som en ekte prinsesse, eller dra til Adventure Isle, som blir et eventyr for hele familien med hengebroer på kryss og tvers, smale stier og skumle grotter.

Sembos topp 5 favorittattraksjoner

Big Thunder Mountain
En herlig berg-og-dal-bane i Frontierland hvor du blir kastet mellom fjellvegger i ekte gruveånd.

Crush´s Coaster
En virkelig magepirrende opplevelse i Nemos verden. Du finner den i Walt Disney Studio Park.

The Twighlight Zone Tower of Terror
Har du mot til å gå inn i Tower of Terror og oppleve hårreisende grusomheter? Overvinn frykten din i denne skumle attraksjonen i Walt Disney Studio Park.

Pirates of the Caribbean
Gli gjennom kaptein Jack Sparrows verden full av folkefester og piratangrep.

Ratatouille
I denne velskapte attraksjonen krymper du til størrelsen som en mus og opplever en kveld i den populære restauranten.

Benytt muligheten til også å gå inn i Torneroseslottet og føl deg som en ekte prinsesse, eller dra til Adventure Isle, som blir et eventyr for hele familien med hengebroer på kryss og tvers, smale stier og skumle grotter.


Knapp