Søk og bestill reise

search
 1. Nær Principality Stadium

  Beskrivelse av hotell: The Parkgate Hotel i

  Velger du The Parkgate Hotel som overnattingssted vil du bo sentralt i Cardiff, like ved Principality Stadium og mindre enn 5 minutter unna St. Davids Hall til fots. Dette hotellet med hele 4 stjerner er kun 0,2 mi (0,3 km) unna Cardiff Castle (slott) og 1,4 mi (2,3 km) unna Cardiff Motorpoint Arena. Føl deg som hjemme i et av de 170 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet. Rommet har telefon og safe. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

  Principality Stadium - 0,2 km
  Cardiff Market - 0,2 km
  Cardiff Tourist Information Centre - 0,3 km
  St. John the baptistkirke - 0,3 km
  St. Davids Hall - 0,3 km
  Queen Arcade - 0,4 km
  Cardiff Castle (slott) - 0,4 km
  Animal Wall - 0,4 km
  Bute Park (park) - 0,4 km
  St. David's - 0,6 km
  Sophia Gardens - 0,6 km
  Cardiff Metropolitan Cathedral of St David (katedral) - 0,6 km
  Cardiff Motorpoint Arena - 0,7 km
  Capitol Shopping Centre (kjøpesenter) - 0,7 km
  Blackfriars Priory - 0,7 km

  De nærmeste flyplassene er:
  Cardiff internasjonale flyplass (CWL) - 22,1 km
  Bristol internasjonale flyplass (BRS) - 80,8 km

  Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og heis. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Som gjest på The Parkgate Hotel kan du spise et bedre måltid på The Sorting Room. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Parkering mot betaling i området: GBP 14.00 per dag (0.3 km unna)

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C.
  • De ansatte bruker personlig verneutstyr; gjestene får håndsprit; det er mulig å betale uten kontanter; gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel; bruk av munnbind er påkrevd i fellesområdene; enkelte fasiliteter på stedet krever reservering på forhånd.
  • Ekstra tiltak for å sikre mathygienen er iverksatt.

  Adresse

  Westgate Street CF10 1DA Cardiff Wales GPS: N 51.479 E -3.180