Delbetal med Captum

Når du bestiller en reise hos Sembo har du alltid muligheten til å delbetale reisen din med Captum.

Bestill og delbetal din reise med Captum
Captum Group er en del av Lea Bank ASA. Captum Group ble dannet i 2016, og den viktigste virksomheten er å tilby betalingsløsninger til selskaper i Stenakonsernet. Captum gjør det mulig for kunder å handle trygt og enkelt på nettet og i butikk. Vi som arbeider i Captum brenner for kundeservice. Ved å være lett tilgjengelige og holde kontinuerlig kontakt med kundene våre, blir vi kjent med behovene deres og hvor fornøyde dere er med produktene og tjenestene våre.

Det finnes to måter å delbetale på

1. Fast Delbetaling

Fast Delbetaling innebærer at du deler opp betalingen over et visst antall måneder i stedet for å betale alt på en gang. Du kan velge å dele opp betalingen på 3, 6 eller 12 måneder:
 • 3 måneder, 0 % rente (etableringsgebyr 95 kr)
 • 6 måneder, 0 % rente (etableringsgebyr 195 kr)
 • 12 måneder, 0 % rente (etableringsgebyr 295 kr)
Et administrasjonsgebyr på 45 kroner per delbetalingsfaktura kommer i tillegg.
Du har full kontroll over nøyaktig hvor mye du skal betale hver måned, og vet også når hele kjøpet er nedbetalt.
Hva koster det?
Eksempel på Fast Delbetaling:
Du har kjøpt en reise til 10 000 kroner og har valgt å dele opp kjøpet på 3 måneder. Etableringsgebyret er 95 kr, og i tillegg kommer et administrasjonsgebyr på 45 kr per måned. Månedskostnaden blir da 3 410 kr. Etter tre måneder har du betalt totalt 10 230 kr. Det innebærer en effektiv rente på 14,65 %.

2. Flexibel Delbetalning
Med Flexibel Delbetalning kan du selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned (minstebeløpet som er angitt på fakturaen må imidlertid betales). I tillegg til en rente på 22 % betaler du et administrasjonsgebyr på 45 kroner for alle de samlede delbetalingskjøpene dine.
Hva koster det?
Eksempel på Fleksibel Delbetaling:
Du har kjøpt en reise til 10 000 kr, og har valgt å dele opp kjøpet på 12 måneder. Kredittrente på 22 % og administrasjonsgebyr på 45 kr per måned kommer i tillegg. Månedskostnaden blir da 981 kr. Etter 12 måneder har du betalt totalt 11 771 kr. Det innebærer en effektiv rente på 36,12 %.
Kjøpene dine samles på en delbetalingsfaktura som sendes med e-post rundt den 7. i måneden.

  Allmenne vilkår Delbetaling
  Standardiserte Europeiske Opplysninger om Forbrukerkreditt (SEF)

Enkelt - bestill din reise nå og betal senere!
Å betale med faktura når du handler på nett er enkelt og trygt.
 • For å få betalt med faktura må du være minst 18 år, bosatt i Norge og bestå en kredittvurdering som gjøres ved bestilling.
 • Etter kjøpet sendes faktura til din oppgitte e-postadresse. Betalingsfristen er 14 dager.
 • Du kan også velge å dele opp betalingen din - praktisk om du gjør flere store kjøp i samme måned.
Faktura mottar du så snart du har bestilt og betalingsfristen er 14 dager. Det tilkommer et fakturagebyr på kr. 39,-. Faktura sendes til din e-postadresse - alt for å gjøre det enkelt for deg.
Hvis du på kjøpstidspunktet velger å benytte deg av en av Captums spesialkampanjer, f.eks. "kjøp nå, betal til våren", gjelder vilkårene for den aktuelle spesialkampanjen. Disse vilkårene gjelder bare for det aktuelle kjøpet og bare så lenge du følger den valgte planen. Følgende vilkår gjelder for spesialkampanjen:
 • Betalingsvilkår: Betales innen dato oppgitt på kjøpstidspunkt
 • Etableringsgebyr: 169 NOK
 • Administrasjonsgebyr: 0 NOK
 • Rente: 0 %
 • Avbestillingsvilkår: Bindende kjøp – Ingen tilbakebetaling
For et kjøp på 5 000 NOK som betales etter 2 måneder, vil den effektive renten være 22,83 %. Samlet beløp å betale blir 5 169 NOK. Vilkårene for spesialkampanjer gjelder bare så lenge den planen som ble avtalt ved inngåelse av kjøpet blir fulgt. Hvis du velger å betale et lavere beløp, eller ikke betaler i det hele tatt, går delbetalingen over til å bli en Fleksibel Delbetaling.
 Se fullstendige vilkår og betingelser

Hvis du kjøper "Kanselleringsforsikring" eller "Gratis avbestilling" i forbindelse med bestillingen, gjelder forsikringens avbestillingsvilkår også ved "Captum Kampanje".

For å kunne inngå en avtale om faktura og delbetalingskreditt med Captum må du vaere minst 18 år, ha et norskt personnummer og en folkeregistrert adresse som ikke er en postboks eller lignende. Captum foretar en vurdering av tilbakebetalingsevnen din. Betalingsansvaret hviler på den som har søkt om og blitt innvilget kreditten.
Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger
Captum Kundeservice
kundeservice@captumgroup.no, tlf. 23 12 51 00, Mandag-Fredag 08:00-18:00
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger