Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Resor till Italien

Resor till Italien

 

Res till Italien
Res till Italien

Reiser til Istria

Oppdag våre populære hoteller i Istria!

Se alle hoteller i Istria

Istria-halvøya, en perle i Adriaterhavet med en kystlinje på over 500 kilometer med vakre strender og det berømte krystallklare vannet. Her kan du slappe av på en av de mange solfylte strendene eller utforske en av de mange pittoreske byene langs kysten. Hvis du liker å være aktiv på ferien, er det også mange aktiviteter å velge mellom, fra fotturer og sykling i det vakre landskapet til vannsport som surfing og dykking.Liker du god mat og drikke, har du kommet til rett sted. Området er kjent for sin rike gastronomi, med en rekke lokale retter og produkter som er verdt å oppdage. Her kan du smake på alt fra fersk fisk og sjømat til olivenolje og lokalproduserte viner.

Istria-halvøya, en perle i Adriaterhavet med en kystlinje på over 500 kilometer med vakre strender og det berømte krystallklare vannet. Her kan du slappe av på en av de mange solfylte strendene eller utforske en av de mange pittoreske byene langs kysten. Hvis du liker å være aktiv på ferien, er det også mange aktiviteter å velge mellom, fra fotturer og sykling i det vakre landskapet til vannsport som surfing og dykking.

Liker du god mat og drikke, har du kommet til rett sted. Området er kjent for sin rike gastronomi, med en rekke lokale retter og produkter som er verdt å oppdage. Her kan du smake på alt fra fersk fisk og sjømat til olivenolje og lokalproduserte viner.


Knapp

Populære familiehoteller i Istria

Populære hoteller for par i Istria

Familiehoteller i Istria inkl. billetter til Aquapark Istralandia

Et fantastisk vanneventyr venter hele familien i Aquapark Istralandia. Svøm og plask i bassengene og nyt vannsklier, bassenger og karuseller.