Reiser til Spania

Bestill din neste reise til Spania med Sembo! Spania er et populært reisemål som kan skilte med kulturbyer, gastronomi, vakre strender, fjell og øyer. Spania er landet som har noe for enhver smak, noe som gjør det til et opplagt feriemål året rundt. Om vinteren kan du stå på ski i Sierra Nevada i nord eller få en god dose D-vitamin i en av de mange byene langs Costa del Sol i sør.

Her finner du en flott samling av våre forslag til ferier i Spania. Bestill en reise direkte som den er, eller tilpass den etter dine preferanser. Du kan også sette sammen din helt egen reise til Spania fra bunnen av.

Reiser til Spania

Spania eller Spania?

La deg forføre av skjønnheten og variasjonen i Spania, som har et av Europas beste klimaer. Lengst i sør er det badesesong fra slutten av april til begynnelsen av november. Vintrene er også milde, med temperaturer opp mot 20 grader og gode muligheter for solskinn i løpet av ferien.

Spania er kjent for sine ikoniske landemerker som kongeslottet i Madrid, Sagrada Familia i Barcelona og Alhambra i Granada. Spanias største by er Madrid, landets hovedstad, som er kjent for sitt rike kulturliv, pulserende natteliv og fantastiske museer som Prado-museet og Reina Sofia-museet. Barcelona, som ligger i regionen Katalonia, tiltrekker seg besøkende med sine modernistiske bygninger, blant annet verkene til den berømte arkitekten Antoni Gaudí, inkludert den spektakulære basilikaen La Sagrada Familia.

I tillegg til fastlandet hører Kanariøyene og Balearene til Spania. Kanariøyene ligger utenfor Afrikas kyst og har et varmt klima året rundt, noe som gjør dem til et populært reisemål for sol- og badeferier. Balearene, inkludert øyene Mallorca, Menorca og Ibiza, er også kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og et fantastisk uteliv.

Sett sammen din egen reise

Hos oss kan du sette sammen din egen reise til Spania - enten du velger å kjøre selv eller fly og bestille ett eller flere hoteller eller feriehus.

Velkommen til å bestille din reise til Italia hos oss på Sembo!

Populære opphold
Hotellforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oppdag de mest populære og rimelige hotellene her!
Hoteller med 4 stjerner
Oppdag de mest populære og luksuriøse hotellene her!
Camping, feriehus og leiligheter
Oppdag våre mest populære og rimelige overnattingssteder her!
Dette kan også interessere deg
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger