Reiser til den tyrkiske vestkysten

Tyrkias sørvestlige kystlinje, som omfatter Bodrum, Marmaris, Kusadasi og Fethiye, er et maritimt teppe som folder seg ut med idylliske bukter, gamle ruiner og sjarmerende kystbyer. Denne regionen, som ofte omtales som det tyrkiske Egeerhavet og Middelhavet, inviterer reisende til å utforske en rik blanding av historie, naturskjønnhet og levende kystkultur.

Her finner du et fantastisk utvalg av reiser til den tyrkiske vestkysten. Bestill dem direkte som de er, eller tilpass dem slik at de passer deg perfekt.

Reiser til den tyrkiske vestkysten

Bodrum: Bodrum, kjent for sin livlige atmosfære og sine historiske landemerker, er en perle ved det tyrkiske Egeerhavet. Bodrum slott, med utsikt over marinaen, huser Museum of Underwater Archaeology, som viser gjenstander fra gamle skipsvrak. Byens ikoniske hvite vindmøller setter et pittoresk preg på byen, mens den travle Bodrum Marina byr på en livlig havnefront med kafeer, butikker og et pulserende natteliv.

Marmaris: Marmaris ligger i en pittoresk bukt og kombinerer moderne feriestedfasiliteter med en rik historisk bakgrunn. Fra Marmaris-slottet fra ottomansk tid har man panoramautsikt over byen og kysten. Den livlige Marmaris-basaren med sine fargerike boder er en skattekiste for de som er på jakt etter suvenirer, krydder og lokalt håndverk. Marmaris' pulserende natteliv langs Bar Street gir kveldene et energisk preg.

Kusadasi: Den travle havnebyen Kusadasi er inngangsporten til antikkens underverker. Det arkeologiske området Efesos med sine godt bevarte romerske ruiner, inkludert Celsusbiblioteket og terrassehusene, er et høydepunkt. Byens livlige strandpromenade med restauranter og kafeer byr på fantastisk utsikt over cruiseskipene som ankommer havnen. Jomfru Marias hus, som ligger i nærheten, tilfører regionen en åndelig dimensjon.

Fethiye: Fethiye, som er omgitt av asurblått vann og frodige landskap, fascinerer med sin naturlige skjønnhet og sine arkeologiske utgravninger. De lykiske klippegravene, som er hugget inn i klippene med utsikt over byen, gir et innblikk i gamle gravtradisjoner. Ölüdeniz, med sin berømte blå lagune, er et paradis for badegjester og vannsportentusiaster. Fiskemarkedet i Fethiye, der du kan velge fersk sjømat og få den tilberedt på bestilling, gir deg en herlig kulinarisk opplevelse.

Fly og hotell

All inclusive-reiser til den Tyrkiske Vestkysten

Populære opphold

Hotellforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oppdag de mest populære og rimelige hotellene her!
Hoteller med 4 stjerner
Oppdag de mest populære og luksuriøse hotellene her!
All Inclusive
Oppdag alle all inclusive-hotellene her!

Dette kan også interessere deg

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger