Reiser til Antalyakysten

Den fantastiske kyststrekningen fra Antalya til Alanya langs Tyrkias middelhavskyst er et paradis som sømløst blander naturskjønnhet, gammel historie og moderne bekvemmeligheter.

Her finner du et stort utvalg av ferier til Antalya-kysten. Bestill dem direkte som de er, eller tilpass dem slik at de passer deg perfekt.

Reiser til Antalyakysten

Hva kan du oppleve på Antalya-kysten?

Sol året rundt: Antalyakysten er kjent for sitt milde klima, noe som gjør den til et ideelt reisemål året rundt. De lange, solrike somrene tiltrekker seg solbadere, mens de milde vintrene gjør den til en favoritt for turgåere og kulturelskere.

Vakre strender: Langs Antalyakysten ligger det pittoreske strender med myk, gyllen sand og turkisblått vann. Populære strender som Konyaalti og Lara Beach innbyr til avslapping og vannsport.

Kulturell rikdom: Utforsk gamle byer som Side og Perge, som vitner om regionens rike historie. Besøk også de godt bevarte romerske teatrene og amfiteatrene.

Aktiviteter og underholdning: Antalya-kysten byr på et bredt spekter av aktiviteter, fra båtturer og dykking til golf og shopping i de livlige basarene.

Mat: Prøv tradisjonell tyrkisk mat med delikatesser som kebab, baklava og meze. Lokale restauranter og markeder byr på autentiske smaker.

Bestill reisen til Antalya-kysten hos oss og få en uforglemmelig opplevelse!

Vi har spesialisert oss på å skape unike ferier til Tyrkia som passer dine ønsker og ditt budsjett. Enten du er ute etter en romantisk ferie, en familieferie eller en tur med venner, kan du være sikker på at vi har en reise som passer for deg.

Fly og hotell

All inclusive-reiser til Antalyakysten

Populære opphold

Hotellforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oppdag de mest populære og rimelige hotellene her!
Hoteller med 4 stjerner
Oppdag de mest populære og luksuriøse hotellene her!
All Inclusive
Oppdag alle all inclusive-hotellene her!
Finn mer inspirasjon
5 tips for en billig ferie i Tyrkia
Tyrkia er det ideelle reisemålet for deg som vil reise på budsjett!
5 tips for familieferien i Tyrkia
Med et bredt utvalg av familievennlige aktiviteter som badeland, dyreparker og underholdning for barn, finnes det noe for enhver smak og alder.

Dette kan også interessere deg

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger