Palmanova/Magaluf

Palmanova ble opprinnelig utviklet som en feriedestinasjon og kan skilte med tre uberørte strender med blått flagg - Playa Palmanova, Playa Son Matias og Playa Es Carregador - som lokker både solbadere og vannsportentusiaster.

Palmanova/Magaluf

Byens livlige strandpromenade er omkranset av en rekke restauranter, barer og butikker som skaper den perfekte kombinasjonen av avslapning og underholdning langs Palmanova-kysten. Dette reisemålet er spesielt godt egnet for familier, med grunt vann og fasiliteter som passer for alle aldre.

Palmanova har imidlertid mye mer å by på enn bare strandliv. Nærheten til nærliggende attraksjoner gjør stedet til et ideelt utgangspunkt for å utforske regionen. Den historiske byen Palma og det naturskjønne landskapet i Serra de Tramuntana-fjellene er innen rekkevidde, noe som gir besøkende muligheten til å oppleve Mallorcas mangfold.

Byen er også kjent for sine lange sandstrender, blant annet Playa de Magaluf, hvor man kan nyte middelhavssolen og prøve seg på ulike vannsportaktiviteter. Det klarblå vannet er et forfriskende tilfluktssted fra sommervarmen, noe som gjør strandlivet til en uunnværlig del av Palmanovas sjarm.

Magaluf, som er en del av Palmanova, kjennetegnes særlig av sitt livlige uteliv. Med et mylder av barer, nattklubber og strandklubber i Punta Ballena-gaten er byen en magnet for de som søker underholdning og dans. Her våkner byen virkelig til live etter solnedgang, med temafester og internasjonale DJ-er som skaper minner for livet. Reisende bør være oppmerksomme på den intense aktiviteten, spesielt i sommermånedene når Magaluf tar imot en rekke turister.

Fly og hotell

Populære opphold

Hotellforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oppdag de mest populære og rimelige hotellene her!
Hoteller med 4 stjerner
Oppdag de mest populære og luksuriøse hotellene her!
Camping, feriehus og leiligheter
Oppdag våre mest populære og rimelige overnattingssteder her!

Dette kan også interessere deg

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger