1 / 78

Hotel Select Suites & Spa / Apartments

Rimini - Riccione - Cattolica, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert), og bideer. Rommene har safe og minibar. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel og henting på togstasjonen mot et tillegg. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio og et spabad. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Dette overnattingsstedet er stengt på julaften (24. desember) og på første juledag (25. desember).

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge bevis på full COVID-19-vaksinasjon.

Kart over Hotel Select Suites & Spa / Apartments

Adresse

Hotel Select Suites & Spa / Apartments

Riccione, Italia

N 43.998217 E 12.666687

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger