1 / 32

Om hotellet

Med et opphold på The Nest Hotel Palo Alto i Palo Alto (Ventura) vil du være en 4 minutters kjøretur unna Stanford-universitetet og 6 minutter fra Standford kjøpesenter. Dette hotellet ligger 3,3 mi (5,3 km) unna Googleplex og 3,8 mi (6,1 km) unna Shoreline Amphitheatre. Føl deg som hjemme i et av de 54 gjesterommene, som har iPod-dokkingstasjon og Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

San Antonio Shopping Center - 2,8 km
Palo Alto VA Hospital - 2,9 km
Stanford-universitetet - 3,2 km
Stanford Maples Pavillion - 3,6 km
Stanford stadion - 3,7 km
Elizabeth Gamble Garden Center - 3,8 km
Stanford-universitetets arboretum - 3,9 km
San Andreas Fault Trail - 4 km
Rengstorff Park - 4 km
Bing Concert Hall - 4,1 km
Palo Alto Junior Museum and Zoo - 4,2 km
Palo Alto Art Center - 4,3 km
Hoover Tower - 4,3 km
Leland Stanford Junior University Museum of Art - 4,7 km
Stanford minnekirke - 4,7 km

De nærmeste flyplassene er:
San Jose, CA (SJC-Norman Y. Mineta San Jose internasjonale flyplass) - 26,9 km
San Francisco internasjonale flyplass (SFO) - 38,2 km
Oakland, California (OAK - Oakland int.) - 62,8 km

Foretrukket flyplass for The Nest Hotel Palo Alto er San Jose, CA (SJC-Norman Y. Mineta San Jose internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Som gjest på The Nest Hotel Palo Alto kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Mingle med andre gjester – her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) på visse dager. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Inkludert kontinental frokost serveres fra kl. 06.00 til kl. 09.00 på hverdagene og fra kl. 06.00 til kl. 10.00 i helgene.
  • Kjæledyravgift: USD 40 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Opptil 2 barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Nest Hotel Palo Alto

Adresse

The Nest Hotel Palo Alto

Palo Alto, California, USA

N 37.417428 E -122.129412

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger