1 / 59

City Hotel Nattergalen

Fyn, Danmark

Om hotellet

Velger du City Hotel Nattergalen som overnattingssted vil du bo sentralt i Odense, like ved Bymuseet Montergarden og mindre enn 5 minutter unna ODEON til fots. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Hans Christian Andersen-museet og 0,6 mi (0,9 km) unna Funen kunstmuseum. Overnatt i et av de 48 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bymuseet Montergarden - 0,1 km
Møntergården City Museum - 0,2 km
Tommelise - 0,2 km
Sortebrodre Torv - 0,2 km
Odense City Museum - 0,2 km
ODEON - 0,2 km
Carl Nielsen-museet - 0,2 km
Odense Koncerthus - 0,3 km
Hans Christian Andersen-museet - 0,3 km
Kramboden - 0,3 km
Fyrtøjet - 0,3 km
Fattigskolen - 0,4 km
Odense Raadhus - 0,5 km
Knud Den Hellige - 0,5 km
Oceania - 0,6 km

Den foretrukne flyplassen for City Hotel Nattergalen er Billund (BLL) - 103,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, aviser i lobbyen (inkludert) og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), et spillrom og TV i fellesområdet. Som gjest på City Hotel Nattergalen kan du spise et bedre måltid på Restaurant Grønttorvet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Inkludert kontinental frokost serveres fra kl. 06.30 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 11.00 i helgene. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Danmark. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 3 stars. Overnattingsstedet er stengt mellom 20. desember og 3. januar.
  • Pris for selvbetjent parkering: 75 DKK per dag
  • Kjæledyravgift: DKK 100 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: DKK 150 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Gebyr ved sen utsjekking: DKK 150 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 200.0 DKK per dag
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 3 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over City Hotel Nattergalen

Adresse

City Hotel Nattergalen

Odense, Danmark

N 55.3991 E 10.39408

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger