1 / 52

Om hotellet

Velger du Margarets Forest som ditt overnattingssted i Margaret River, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 1 minutters kjøretur fra Brewhouse Margaret River og 6 minutter fra Margaret River Golf Club. Dette leilighetshotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 4,4 mi (7,1 km) unna Voyager Estate og 5,3 mi (8,5 km) unna Redgate Wines. Føl deg som hjemme på et av de 27 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og ovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV og en DVD-spiller. Rommet har telefon, samt safe og mikrobølgeovn. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Jahroc Galleries - 0,1 km
Margaret River turistsenter - 0,1 km
Brewhouse Margaret River - 0,6 km
Bramley National Park - 0,7 km
Margaret River Farmers Market - 1,2 km
Gloucester Park - 1,4 km
Leeuwin-Naturaliste National Park - 3 km
A Maze'n Margaret River - 4,8 km
Stella Bella Wines - 5 km
Eagles Heritage Wildlife Centre - 5,1 km
Xanadu Winery - 5,6 km
Margaret River Golf Club - 6,6 km
Voyager Estate - 7,1 km
Joey's Nose - 8,2 km
Redgate Wines - 8,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Busselton, WA (BQB-Margaret River) - 53,6 km
Perth flyplass (PER) - 271,4 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette leilighetshotellet har i tillegg tur-/billettassistanse og grill. Dette overnattingsstedet er blitt tildelt en stjernerangering av Star Ratings Australia.
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 AUD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Margarets Forest

Adresse

Margarets Forest

Margaret River, Western Australia, Australia

N -33.948019 E 115.07436

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger