1 / 48

Om hotellet

Velger du Hotel Pirat i Kaş som overnattingssted, bor du nær stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Kaputas-stranden og Kalkan Yacht Marine. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 10,1 mi (16,3 km) unna Patara strand og 0,2 mi (0,4 km) unna Kalkan Public Beach. Føl deg som hjemme i et av de 136 gjesterommene, som har minibar. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kalkan Yacht Marine - 0,1 km
Kalkan Public Beach - 0,3 km
Kalkan basar - 0,8 km
Kaputas-stranden - 6,7 km
Plage Kaputas - 13,5 km
Arch of Modestus - 15,1 km
Patara-ruinene - 15,2 km
Ancient City Patara - 15,3 km
Selge - 15,8 km
Nekropolis - 15,9 km
Patara amfiteater - 15,9 km
Patara strand - 16,3 km
Hadrians kornkammer - 16,5 km
Xanthos - 18,6 km
Xanthos - Lycian Antique City - 19 km

De nærmeste flyplassene er:
Kastelorizo (KZS) - 37,6 km
Dalaman (DLM-Dalaman internasjonale flyplass) - 129,1 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt mot et tillegg. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), et spillrom og frisørsalong. Smak på internasjonale retter på Marina Restaurant, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i bassengbaren. Overnattingsstedet er stengt i januar, februar, mars, april, november og desember.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 160 EUR (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til oktober.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart Hotel Pirat

Adresse

Kas Antalya

GPS: N 36.263573 E 29.414195

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger