1 / 67

DoubleTree by Hilton Hotel Jackson

Memphis - TN, USA

Om hotellet

I hjertet av Jackson ligger DoubleTree by Hilton Hotel Jackson. Herfra er det mindre enn fem minutter å kjøre til Casey Jones Village og Old Hickory Mall. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 3 mi (4,8 km) unna Rusty's TV and Movie Car Museum og 3,9 mi (6,3 km) unna Jackson Bowling & Family Fun. Føl deg som hjemme i et av de 167 gjesterommene, som har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en MP3-dokkingstasjon og kabel-TV. Rommene har privat bad med designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Music Highway Crossroads - 0,7 km
Casey Jones Village - 0,8 km
Old Hickory Mall - 2,4 km
Union University - 2,8 km
North Hospital - 3,6 km
Rusty's TV and Movie Car Museum - 4,4 km
Jackson Bowling & Family Fun - 6,3 km
Lane College - 6,9 km
International Rock-A-Billy Hall of Fame and Museum - 7,1 km
Cypress Grove Nature Park - 7,9 km
West Tennessee Healthcare Sportsplex - 8,3 km
The Ballpark at Jackson - 9,1 km
Century Farm Winery - 14,1 km
Crown Winery - 20,8 km
Denmark Presbyterian Church - 23,8 km

De nærmeste flyplassene er:
Jackson, Tennessee (MKL-McKellar-Sipes regionale flyplass) - 12,6 km
Memphis International Airport (MEM) - 136,7 km

Foretrukket flyplass for DoubleTree by Hilton Hotel Jackson er Memphis International Airport (MEM).

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og hurtiginnsjekking. Planlegger du en event i Jackson? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 557 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Spis lunsj, middag eller brunsj på Twist Grill and Bar, en restaurant som spesialiserer seg på retter fra sørstatene. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. USD 7.00–15 for voksne og USD 7–11 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over DoubleTree by Hilton Hotel Jackson

Adresse

DoubleTree by Hilton Hotel Jackson

Jackson, Tennessee, USA

N 35.65533 E -88.85257

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger