1 / 16

Home Sweet Home Villa

Hoi An, Vietnam

Nær Hoi An nattlig marked

Om hotellet

I hjertet av Hoi An ligger Home Sweet Home Villa. Herfra er det mindre enn fem minutter å kjøre til Thanh Ha kjeramikklandsby og Hoi An nattlig marked. Dette gjestehuset ligger 3,7 mi (6 km) unna An Bang strand og 5 mi (8 km) unna Ha My strand. Føl deg som hjemme i et av de 12 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Gjester kan lage måltider i et delt/felles kjøkken. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Phuoc Lam-pagoden - 2,2 km
Chuc Thanh-pagoden - 2,5 km
Thu Bon River - 2,7 km
Thanh Ha kjeramikklandsby - 3 km
Phun Hung gamlehus - 3 km
Teracotta-parken - 3 km
Hoi An Museum - 3 km
Cam Pho-templet - 3,1 km
Ba Le Well - 3,1 km
Tran familiekapell - 3,1 km
Thanh Ha Pottery Village - 3,2 km
Song Hoai-plassen - 3,2 km
Museum for historie og kultur - 3,2 km
Phung Hung gamlehus - 3,3 km
Quan Thang House - 3,3 km

Nærmeste store flyplass er Da Nang (DAD-Da Nang internasjonale flyplass) - 24,9 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette gjestehuset tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Lokale retter er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 352500 VND (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Home Sweet Home Villa

Adresse

Home Sweet Home Villa

Hoi An, Vietnam

N 15.89417 E 108.30776

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger