1 / 60

Hotel Santa Cruz

Om hotellet

Dersom du velger Hotel Santa Cruz i Guejar Sierra som overnattingssted, bor du nær flyplassen og dessuten kun 15 minutter unna Sierra Nevada skianlegg og Hoya de Pedraza botaniske hage med bil. Dette hotellet med skimuligheter ligger 14,9 mi (24 km) unna Alhambra og 17,5 mi (28,1 km) unna Granada katedral. Føl deg som hjemme i et av de 66 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hoya de Pedraza botaniske hage - 6,4 km
Sierra Nevada skianlegg - 10,5 km
Sierra Nevada stolheis - 10,9 km
Los Cahorros - 13,7 km
Plaza de Andalucía - 14,4 km
Mohon del Trigo Observatory - 14,8 km
Aquaola - 18,4 km
Serrallo Plaza - 20,3 km
Estadio Nuevo los Carmenes - 22 km
Zaidin park - 22,2 km
Paseo del Salón - 22,7 km
Granada fremvisnings- og konferansesenter - 22,8 km
Fuentes de las Batallas - 23 km
Corrala De Santiago - 23,1 km
Calle Navas - 23,2 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Santa Cruz er Granada (GRX-Federico Garcia Lorca) - 44,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Planlegger du en event i Guejar Sierra? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 225 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dette hotellet tilbyr ski-in/ski-out, samt et utendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), et spillrom og tur-/billettassistanse. Du kommer deg raskt til bakken med overnattingsstedets skibuss (mot et tillegg). Som gjest på Hotel Santa Cruz kan du innta et måltid på Hotel restaurant eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokost er inkludert.
  • Kjæledyravgift: EUR 5 per kjæledyr, per dag
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 12 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra juli til august.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel Santa Cruz

Adresse

Hotel Santa Cruz

Guejar Sierra, Spania

N 37.137881 E -3.439799

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger